|  | 

VVN Zwolle: Opfriscursus verkeersregels

Tijdens de cursus neemt de consulent van VVN de laatste veranderingen van regels en borden met u door. En hij neemt de tijd om uw vragen te beantwoorden. Het maakt niet uit hoe u aan het verkeer deelneemt, met de auto, de fiets, de scootmobiel of als voetganger, iedereen steekt er wel iets van op.
De volgende cursus is in het voorjaar van 2018. Let op de advertentie in de Swollenaer.

  Direct naar VVN Zwolle: Opfriscursus verkeersregels

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Zwolle
  Kenmerken
  Geven van algemene informatie en advies
  Specialisaties
  Wet- en regelgeving
  Kanalen
  Aan loket/op eigen locatie
  Wie levert de informatie of het advies?
  Een professional
  Betaling
  Geen/gratis

  VVN Zwolle

  De VVN afdeling Zwolle draagt zorg voor de realisatie en uitvoering van de vertaling van de missie op lokaal niveau.  Zij streeft dit na in de vorm van permanente verkeerseducatie en diverse campagnes om het gedrag van mensen in het verkeer op een goede manier te beïnvloeden. Voor een belangrijk deel van haar werk is de landelijke vereniging VVN afhankelijk van de inzet van lokale afdelingen.
  Als plaatselijke afdeling organiseert VVN Zwolle cursussen en geeft voorlichting. Daarvoor is de afdeling nauw betrokken bij de uitvoering van de gemeentelijke plannen en zet zij zich samen met burgers in voor het verbeteren van verkeersonveilige situaties. Speciale aandacht heeft de VVN Zwolle voor de zwakkeren in de samenleving zoals kinderen en ouderen. De projecten binnen de regio richten zich voornamelijk op deze doelgroepen.

  De lokale afdeling van VVN is opgericht op 6 april 1976. 

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.