Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Sociaal wijkteam Zwolle: Computerles

Soms is een bezoek aan het digitale spreekuur niet voldoende of wilt u nog handiger worden met alle digitale middelen. Dan is computerles misschien iets voor u. In tien lessen, elke week op vrijdag van half 10 tot half 12, leert u digi-handig te worden. Na afloop van de lessen ontvangt u een certificaat. Voor deze computerles moet u zich wel aanmelden per mail of bellen. Of u meld zich bij de balie in wijkcentrum Holtenbroek in de hal en vraagt naar Petra Staas van het Sociaal wijkteam Zwolle.

  Direct naar Sociaal wijkteam Zwolle: Computerles

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Zwolle
  Kenmerken
  Geven van algemene informatie en advies, Geven van persoonlijk advies
  Specialisaties
  Hulp bij formulieren
  Kanalen
  Aan loket/op eigen locatie
  Wie levert de informatie of het advies?
  Een vrijwilliger
  Betaling
  Geen/gratis

  Sociaal wijkteam Zwolle

  Het Sociaal wijkteam is er voor alle inwoners van Zwolle. Wilt u meer weten over bijvoorbeeld opvoeden, dagbesteding of hulpmiddelen en wonen? Of wilt u meer informatie over werk en inkomen, vrijwilligerswerk of mantelzorg? Kijkt u dan ook wat de mogelijkheden zijn op onze site.

  Is er meer ondersteuning of professionele ondersteuning nodig? U bent altijd welkom bij het Sociaal wijkteam. Het is goed mogelijk dat de sociaal werker u direct al tips en adviezen kan geven waarmee u zelf aan de slag kunt. Als er meer nodig is, dan volgt een gesprek. U kunt zich voorbereiden door zelf een plan te maken.

  € 0,00
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.