Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

RSZK Servicepunten

Voor de leefbaarheid van de dorpen in de Kempen, nu en in de toekomst, is het van wezenlijk belang om (informatie over) de beschikbare zorg, welzijn en dienstverlening zo dicht mogelijk bij de mensen te brengen. Om dit mogelijk te maken heeft de RSZK verschillende servicepunten opgericht.

Hier kan iedere inwoner terecht voor informatie over bijvoorbeeld thuiszorg en huishoudelijke hulp, voor het organiseren van dienstverlening, voor de uitleen van hulpmiddelen en voor een afspraak met de wijkverpleegkundige.

De medewerkers van het servicepunt geven antwoord op vragen, en geven advies en informatie over wonen, welzijn en zorg. Zij bemiddelen of verwijzen u door.

  Direct naar RSZK Servicepunten

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot, Reusel-de Mierden, Veldhoven
  Kenmerken
  Geven van algemene informatie en advies, Uitdiepen van individuele hulpvraag, Geven van persoonlijk advies, Verwijzen naar voorzieningen, hulp en ondersteuning
  Specialisaties
  Wet- en regelgeving
  Kanalen
  Aan loket/op eigen locatie
  Betaling
  Geen/gratis

  Regionale Stichting Zorgcentra de Kempen

  De RSZK is een organisatie met woonzorgcentra, een Revalidatie Centrum voor Senioren, hospice en een zorgboerderij. Ons werkgebied omvat de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-de Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre. Zorg op maat, met een lokale kleur. Dat is wat wij bieden aan onze cliënten. Op dé plek waar zorg nodig is. Aan jonge en oudere senioren, chronisch zieken en gehandicapten die als gevolg van ouderdom, ziekte of een handicap beperkingen ervaren. 

  Zorg en diensten aan huis
  Vitaal en fit thuis blijven wonen is natuurlijk het prettigst. En dus bieden we een grote diversiteit aan zorg en diensten aan huis. Van thuiszorg of hulp bij het huishouden tot behandelingen aan huis, van maaltijdservice tot personenalarmering en van klussendienst tot het bieden van gezelschap aan ouderen en welzijnsdiensten. Maar ook dagactiviteiten in onze woonzorgcentra voor senioren die zelfstandig wonen maar behoefte hebben aan gezelschap of structuur.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.