|  | 

Hulp bij erfzaken en levenszaken

Hulp bij erfzaken en levenszaken Praktische hulp met kennis en inzicht bij al je levenszaken, zoals: Trouwen of samenwonen en de daarbij behorende verdeling van inkomsten, uitgaven en vermogen. Vertrouwenspersoon of executeur in je levenstestament. Praktische hulp bij echtscheiding
Opstellen van een schenkingsplan. Voorbereiden en afwikkelen van je nalatenschap.

Gelukkig voor elkaar
Levenszaken wil mensen op een praktische wijze bijstaan bij veranderende omstandigheden waar kennis en inzicht vereist zijn. Als vertrouwenspersoon en coach willen we je door hectische situaties leiden. Of het nu gaat om je huwelijk, samenwonen, echtscheiding, ouder worden of de voorbereiding van je nalatenschap, wij loodsen je door het proces heen. Samen kijken we naar je situatie en vervolgens zetten we daar de mogelijkheden tegenover. De fiscale en financiele gevolgen verliezen we daarbij niet uit het oog. We bekijken bijvoorbeeld wat je huwelijksvoorwaarden voor uitwerking hebben in je huwelijk of bij je scheiding. Wij willen er voor zorgen dat je het voor elkaar hebt of krijgt.

  • Gelukkig voor elkaar
  • Praktische hulp
  • Vertrouwenspersoon/coach
Direct naar Hulp bij erfzaken en levenszaken
Informatie & advies Hulp bij erfzaken en levenszaken

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Kenmerken
Regelen van voorzieningen, hulp en ondersteuning, Verwijzen naar voorzieningen, hulp en ondersteuning, Overleg met en coördinatie van andere hulpverleners
Specialisaties
Belastingen, Wet- en regelgeving, Hulp bij formulieren
Kanalen
Telefonisch, Huisbezoek
Wie levert de informatie of het advies?
Een professional
Betaling
Eigen betaling

Erfzaken en Levenszaken

Mijn naam is Joke Mourits. Als SCE executeur (www.sce-executeurs.nl), Estate en Financieel Planner, heb ik kennis van zaken waar het gaat om de persoonlijke financien van particulieren en ondernemers. 

Persoonlijke keuzes of bijzondere omstandigheden hebben vaak een grote impact op de huishoudportemonnee en op onze emoties. Geluk en verdriet wisselen elkaar af in het leven. In alle situaties waar we als mens mee te kampen krijgen moet er ook geld verdiend of gespaard worden om simpelweg te leven of onze doelen te bereiken. 

Door de jaren heen heb ik een andere kijk op mijn vakgebied gekregen. Ik wil mijn vakinhoudelijke kennis praktisch inzetten en mensen op een toegankelijke manier helpen. Concreet en praktisch werken binnen de wettelijke mogelijkheden. Dit houdt in dat ik naast mijn klanten sta en ze begeleid door het proces van echtscheiding, huwen, verhuizen, emigreren of overlijden. Ik vertel je niet vanachter mijn bureau wat voor jouw specifieke situatie de fiscale en financiele gevolgen zijn. Ik kom naar jou toe, zet de consequenties van je omstandigheden op een rij en samen gaan we op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. 

Kamer van Koophandel: 
60612398
van € 50,00 tot € 125,00
per uur
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.