|  | 

Hulp aan naasten van IC-patiënten (coronahulp)

Hulp aan naasten van IC-patiënten (coronahulp)Slachtofferhulp Nederland staat ook nu, tijdens de coronacrisis, voor u klaar. Met praktische tips en informatie willen wij u zo goed mogelijk helpen in deze onzekere tijd. Heeft u een naaste op de Intensive Care liggen en heeft u behoefte aan ondersteuning? Bel ons dan.

Als een dierbare van u wordt opgenomen op de Intensive Care, dan breekt voor u als naaste een zware tijd aan vol angst, spanning en onzekerheid. Dit zijn normale gevoelens. De coronacrisis maakt de situatie voor de zorg en voor u nog zwaarder. Er komt veel op u af en u heeft mogelijk vragen. Op onze sitepagina vindt u adviezen en tips over hoe u het beste kunt omgaan met deze heftige situatie. Lees ook wat onze medewerkers - samen met onze partners FCIC/IC Connect - voor naasten van IC-patiënten kunnen betekenen.

Heeft u een familielid of naaste die op de Intensive Care ligt?
Dan kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers voor: 

  • emotionele ondersteuning;
  • praktische hulp;
  • advies. 
  • coronahulp
Direct naar Hulp aan naasten van IC-patiënten (coronahulp)

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Kenmerken
Geven van algemene informatie en advies, Algemeen verkennen van behoefte aan zorg en ondersteuning, Uitdiepen van individuele hulpvraag, Geven van persoonlijk advies, Sociaal-emotionele begeleiding, Verwijzen naar voorzieningen, hulp en ondersteuning
Kanalen
Telefonisch
Betaling
Geen/gratis

Slachtofferhulp Nederland

Slachtofferhulp Nederland helpt na misdrijven, verkeersongevallen, rampen en calamiteiten. U kunt bij ons terecht voor emotionele steun, wij ondersteunen in het strafproces en helpen u uw schade vergoed te krijgen. We helpen u vandaag verder. Op het moment dat u dat wilt, op een manier die bij u past.
 

Statutaire naam: 
Stichting Slachtofferhulp Nederland
Kamer van Koophandel: 
40534401 - 000008744793
Rechtsvorm: 
Stichting
€ 0,00
per uur
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.