|  | 

Advies, begeleiding en ondersteuning bij langer thuis blijven wonen

Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren. Dit houdt in dat u voor iedere vraag die gaat over een "dagje ouder worden" ons kunt bellen. Of dat nu over uzelf of uw partner gaat. Of wellicht over iemand bij u in de buurt. Dit kan over een ingewikkelde zorgvraag gaan, maar ook over iets waar u zich zorgen over maakt en wellicht weet u niet zo goed weet waar u terecht kan.

Wij weten de weg en we helpen u graag verder. Natuurlijk wil niemand afhankelijk worden van zorg. Het liefst worden we allemaal gezond oud. Maar mocht u advies of voorlichting willen hebben hoe u langer thuis kunt blijven wonen dan denken wij hierin graag met u mee.

Als een dagelijkse activiteiten zoals wassen, aankleden, eten koken en boodschappen doen niet meer goed lukt dan merkt u dat dit effect heeft op uw zelfstandigheid. In dat geval kan onze klantadviseur met u meedenken in een oplossing. Zo kan bijvoorbeeld een ergotherapeuten u handigheidjes en vaardigheden aanleren, zodat u de handelingen op een andere manier wellicht wel kunt uitvoeren. Ook kan een behandeling van onze fysiotherapeuten soms helpen om u weer vitaal te voelen en zo langer uw dagelijkse activiteiten uit te blijven voeren.

Samen met u gaan wij op zoek naar kleurrijke oplossingen die uw leven zo zelfstandig mogelijk en waardevol blijven maken.

  Direct naar Advies, begeleiding en ondersteuning bij langer thuis blijven wonen

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Dronten, Lelystad, Zeewolde
  Kenmerken
  Geven van algemene informatie en advies, Algemeen verkennen van behoefte aan zorg en ondersteuning, Uitdiepen van individuele hulpvraag, Geven van persoonlijk advies, Regelen van voorzieningen, hulp en ondersteuning, Verwijzen naar voorzieningen, hulp en ondersteuning, Vast aanspreekpunt
  Specialisaties
  Woningaanpassing, Wet- en regelgeving
  Kanalen
  Aan loket/op eigen locatie
  Wie levert de informatie of het advies?
  Een professional
  Betaling
  Geen/gratis

  Coloriet

  Coloriet is ontstaan door een fusie tussen drie verschillende stichtingen voor zorg aan ouderen. Dit waren destijds Stichting Verpleeghuis 't Laar (ontstaan in 1988), Stichting Beschut Wonen Dronten en Zeewolde en Wooncentrum De Regenboog (ontstaan in 1987) en Interconfessionele Stichting voor Ouderenzorg – De Hoven (ontstaan in 1988).

  In 2001 fuseerden 't Laar en De Regenboog tot de nieuwe stichting Coloriet. In 2005 zijn Coloriet en De Hoven gefuseerd. De oorspronkelijke drie stichtingen hebben zich hiermee ontwikkeld tot één middelgrote regionale instelling voor zorg aan ouderen.
   
  Samen geven we kleurn aan waardevol leven.

  € 0,00
  per uur
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.