|  | 

Advies over Langer thuis wonen met checklist en plan

Advies over Langer thuis wonen met checklist en planLanger thuis in huis is een platform waar alle informatie over langer thuis wonen wordt verstrekt. Een belangrijk onderdeel is de gratis uitgebreide checklist die online kan worden ingevuld.
Hiermee ontvangt u een persoonlijk plan waarmee u alle zaken die u in en om het huis nog dient aan te passen worden aangegeven.

  • Gratis checklist
  • Persoonlijk plan
  • Woningaanpassing
Direct naar Advies over Langer thuis wonen met checklist en plan
Informatie & advies Advies over Langer thuis wonen met checklist en planInformatie & advies Advies over Langer thuis wonen met checklist en planInformatie & advies Advies over Langer thuis wonen met checklist en plan

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Kenmerken
Geven van algemene informatie en advies, Algemeen verkennen van behoefte aan zorg en ondersteuning, Geven van persoonlijk advies, Regelen van voorzieningen, hulp en ondersteuning, Verwijzen naar voorzieningen, hulp en ondersteuning
Specialisaties
Woningaanpassing
Kanalen
Per e-mail
Wie levert de informatie of het advies?
Een professional
Betaling
Geen/gratis

Smienk Trapliften B.V.

Smienk Trapliften levert gebruikte trapliften van alle merken. Door het hergebruik van de trapliften, kunnen deze zeer voordelig worden aangeboden, en worden er daarnaast niet onnodig goed werkende trapliften afgedankt. Voor plaatsing wordt de traplift volledig gereviseerd en voor uw situatie op maat gemaakt. Op alle trapliften wordt 5 jaar garantie gegeven i.c.m. onderhoud.

Statutaire naam: 
Smienk Trapliften B.V.
Kamer van Koophandel: 
64396274 - 25514601
Rechtsvorm: 
BV
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.