|  | 

Actie: Geef uw coronahulp een ThuisPluim

Actie: Geef uw coronahulp een ThuisPluimDeel uw positieve ervaringen met coronahulp zodat iedereen met een hulpvraag sneller en beter geholpen wordt. Doe mee met onze actie “Geef uw coronahulp een ThuisPluim”.

Op Alleszelf.nl zoeken ouderen, hun naasten, mantelzorgers en hulpverleners dagelijks naar hulp. Vragen om hulp en passende hulp vinden is niet voor iedereen even makkelijk. Voordat het coronavirus Nederland op zijn kop zette, en nu helemaal. De crisis brengt het beste in de mens naar boven: initiatieven voor coronahulp schieten als paddenstoelen uit de grond.

Deel uw positieve ervaring met ons zodat iedere Nederlander weet wie betrouwbare coronahulp biedt. Doe mee!

Wie geeft u een ThuisPluim?

U deelt uw ervaring heel makkelijk door een paar eenvoudige vragen online in te vullen. Vertel Alleszelf.nl van wie u hulp kreeg, waarmee, en hoe u deze persoon of organisatie hebt gevonden.

Ook op social media met #ThuisPluim
Wilt u een publieke ThuisPluim geven? Doe dan mee aan onze actie #ThuisPluim op sociale media. Plaats uw bedanktekst op social media, liefst met een foto met de hulp, dienst of het product waar u zo blij mee bent. Zet er de hashtag #ThuisPluim bij.

  • Doe mee
  • Geef een #ThuisPluim
  • Voor de beste hulp
Direct naar Actie: Geef uw coronahulp een ThuisPluim

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Kenmerken
Geven van algemene informatie en advies, Algemeen verkennen van behoefte aan zorg en ondersteuning, Uitdiepen van individuele hulpvraag, Geven van persoonlijk advies, Regelen van voorzieningen, hulp en ondersteuning, Sociaal-emotionele begeleiding, Verwijzen naar voorzieningen, hulp en ondersteuning, Overleg met en coördinatie van andere hulpverleners, Vast aanspreekpunt
Specialisaties
Belastingen, Dementie, Verzekeringen, Woningaanpassing, Wet- en regelgeving, Hulp bij formulieren
Kanalen
Aan loket/op eigen locatie, Per e-mail, Telefonisch, Huisbezoek
Wie levert de informatie of het advies?
Een professional, Een vrijwilliger
Betaling
Geen/gratis, Eigen betaling, Persoonsgebonden budget (PGB), Vergoeding via gemeente, Vergoeding via zorgverzekeraar, Vergoeding via zorgkantoor
Voorwaarden

Uw deelname is anoniem: U hebt geen account nodig. U laat geen contactgegevens achter.

Alleszelf.nl

Eén platform met steeds meer diensten en oplossingen in heel Nederland. Gemakkelijk vinden en vergelijken voor ouderen, naasten, mantelzorgers én hulpverleners.

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.