|  | 

Werksters.nl: Huishoudelijke hulp Culemborg

Een betrouwbare huishoudelijke hulp in Culemborg vind je op Werksters.nl, een vraag- en aanbod website. Via ons maak je contact met een werkster. Zoeken via de website is geheel gratis.

Pas op het moment dat je daadwerkelijk wilt reageren heb je een premium account nodig (€ 9,95 per maand). Wij vragen dus enkel een vergoeding voor het reageren op onze werksters. Verdere afspraken over betalingen en dergelijke maak je daarna met de werkster zelf. Wij zitten hier verder niet meer tussen.

  Direct naar Werksters.nl: Huishoudelijke hulp Culemborg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Culemborg
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen, Planten verzorgen, Wassen en strijken
  Betaling
  Eigen betaling
  Voorwaarden

  Zie de site.

  DLR Media

  Werksters.nl is opgericht in 2011 en is onderdeel van DLR Media. Wij zijn een team jonge internetondernemers die graag een verschil maken met de websites die wij neerzetten. Met Werksters.nl doen wij dit met een vraag-aanbod website, specifiek voor de huishoudelijke markt. We zijn betaalbaar voor huishoudens die een huishoudelijke hulp zoeken, en werksters dragen geen percentages aan ons af over de inkomsten die ze via ons verdienen. Een fair deal voor iedereen dus!

  Stichting Mollie Payments is een Nederlandse payment provider die namens Werksters.nl de abonnementsgelden incasseert. Als wij abonnementsgeld incasseren van jouw rekening, zul je dus 'Stichting Mollie Payments' op je bankafschrift zien staan.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.