|  | 

Was- en strijkservice Haren (Wmo)

​De gemeente Haren heeft in samenwerking met ZINN en de COSIS een was- en strijkservice voor WMO cliënten opgezet.

Hoe werkt het?
Uw wasgoed wordt door een medewerker van COSIS bij uw thuis opgehaald. Uw wasgoed wordt gecontroleerd, gewassen, gedroogd, gevouwen en gestreken. Binnen enkele dagen brengt de medewerker van COSIS de was weer keurig schoon bij u terug.

Kosten
Voor een bedrag van €15,75 per maand wordt er wekelijks 5 kg wasgoed voor u gewassen, gevouwen en gestreken (strijken max.15 kledingstukken), inclusief het halen en brengen. 

  Direct naar Was- en strijkservice Haren (Wmo)

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Haren
  Soorten hulp
  Wassen en strijken
  Betaling
  Eigen betaling, Vergoeding via gemeente
  Vaste medewerker
  Nee
  Voorwaarden

  U kunt gebruik maken van de was- en strijkservice van de gemeente Haren als u over een WMO-indicatie voor hulp in de huishouding (niet wonende in een zorginstelling) beschikt.

  ZINN

  Wij zijn ZINN, dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Meer dan tweeduizend medewerkers van ZINN zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. Met de onmisbare hulp van een grote groep enthousiaste vrijwilligers.
   
  Wie wij zijn
  Achter de naam ZINN (Zorgorganisatie in Noord Nederland) gaat een lange historie schuil in de zorg voor ouderen. Al in 1933 werd de eerste steen gelegd van verzorgingshuis Avondlicht in Haren, de voorloper van ZINN. De naam ZINN bestaat sinds 2010. Onder deze noemer bieden we een groot aantal diensten aan op het gebied van wonen en zorg voor ouderen, thuis of in één van onze woonzorglocaties.

  Zorgprofessionals en vrijwilligers
  ZINN telt meer dan tweeduizend medewerkers. Uitstekend opgeleide zorgprofessionals, zoals verzorgenden, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en specialisten ouderengeneeskunde. Daarnaast zijn er in onze woonzorglocaties dagelijks vele vrijwilligers te vinden. Samen met onze medewerkers doen ze hun uiterste best voor ruim tweeduizend bewoners en thuiswonende ouderen.
  Paradepaardje van ZINN is de woonassistent, een extra medewerker in de huiskamer die zorgt voor aandacht en sfeer.

  € 25,10
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.