|  | 

Vitras: Particuliere huishoudelijke hulp

Heeft u ook behoefte aan een schoon huis en hulp in de huishouding? Omdat u zelf te druk bent, of omdat u hulp kunt gebruiken? Wij hebben wat nieuws voor u: particuliere huishoudelijke hulp. Dat is een huishoudelijke hulp zonder dat u een indicatie van de gemeente nodig heeft! Onze partner Huiscleaning zoekt, naar aanleiding van uw opgegeven wensen, de juiste huishoudelijke hulp die bij u past.

De huishoudelijke hulp verricht allerlei werkzaamheden in huis: stoffen, dweilen, stofzuigen, ramen lappen en meer

De hulp wordt altijd door Huiscleaning gescreend op geschiktheid en uiteraard kunt u ook zelf altijd kennismaken met de voorgestelde hulp. U ontvangt maandelijks een factuur van de gewerkte uren.

  Direct naar Vitras: Particuliere huishoudelijke hulp

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Lopik, Nieuwegein, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Wijk bij Duurstede
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen, Planten verzorgen, Wassen en strijken, Ramen wassen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
  Vaste medewerker
  Nee
  Voorwaarden

  Met de VitrasPas krijgt u korting op de eenmalige bemiddelingskosten van Huiscleaning.

  Santé Partners

  Inwoners, familie, ketenpartners en financiers ervaren Santé Partners als dé samenwerkingspartner in jeugdgezondheid, zorg, wonen, welzijn en diensten, dichtbij, in de lokale omgeving. Met belevingsgerichte zorg en ondersteuning in de eigen leefomgeving, activeren we de kracht van mensen en dragen we bij aan hun welbevinden en vitaliteit. We doen dit vanuit het gedachtegoed van positieve gezondheid.

  Statutaire naam: 
  Stichting Santé Partners
  Kamer van Koophandel: 
  41060187 - 000027985504
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.