Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Uw persoonlijke buur voor huishoudelijke werk

Een betrouwbare hulp in de huishouding die het echt leuk vindt om schoon te maken en meedenkt in oplossingen. De inzet van de hulpen is 100% afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Zodat het leven simpelweg leuker en makkelijker wordt! U vraagt, wij draaien, want gemak dient de mens.

BurenService is een thuishulporganisatie en levert als “buur” zorg en hulp! Dit doen we van mens tot mens met professionele kennis in onze gereedschapskist. Altijd persoonlijk, 100% betrokken en dichtbij. Wij zijn gespecialiseerd in de begeleiding van ouderen met dementie.
Onze (thuis)zorg leveren we zowel op particuliere basis als op basis van een zorgindicatie of PGB.

  • Altijd dichtbij
  • Professioneel
Direct naar Uw persoonlijke buur voor huishoudelijke werk

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Hattem, Zwolle
Soorten hulp
Bedden verschonen, Boodschappen doen, Maaltijd koken, Opruimen, Stoffen en stofzuigen, Planten verzorgen, Wassen en strijken
Betaling
Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB), Vergoeding via zorgkantoor
Vaste medewerker
Ja
Voorwaarden

De abonnees van BurenService kunnen 7 dagen per week tussen 9.00 en 21.00 uur contact opnemen met Burenservice. Een abonnement bij BurenService kost slechts € 12,50 per maand met een minimale looptijd van 1 jaar.

Bemiddeling
Voor bemiddeling bij een huishoudelijke hulp of een oppas aan huis hanteren wij een éénmalig bemiddelingstarief van € 50,-. Daarna rekent u zelf met de huishoudelijke hulp of oppas af voor de verleende hulp.

Facturering
De abonnementsgelden worden vooraf jaarlijks vooraf gefactureerd. Facturering van geleverde diensten vindt achteraf plaats op basis van de uren en kosten. Aan hulpen in de huishouding betaalt de abonnee rechtsreeks. De overige factureren ontvangt u via BurenService.

BurenService

Bij ons draait alles om service.

Mijn naam is Monique Zuidwijk  en ik ben in 2013 gestart met BurenService. Ik ben een pur sang dienstverlener en zag om me heen dat er steeds meer een beroep wordt gedaan op de zelfredzaamheid van mensen terwijl niet iedereen dat (meer) kan. Hoe mooi is het dan dat ik daar een verschil in kan maken? Het andere mensen naar hun zin maken en het contact met mensen verrijkt mijn leven. In de loop der jaren ben ik steeds vaker in contact gekomen met mensen die leiden aan dementie. Juist bij deze doelgroep merk ik dat ik een verschil kan maken omdat ik de mens los zie van zijn of haar ziekte. Dit geeft veel voldoening voor beide partijen.

Angela Port is sinds april 2017 aangesloten bij BurenService.
Tijdens en na haar opleiding tot verpleegkundige deed zij ervaring op in het helpen van mensen met het (door)ontwikkelen van zingeving; dit is de drijfveer in haar werk. Met deze ervaring wordt Angela met name ingezet voor het begeleiden van individuen en gezinnen op diverse leefgebieden. Wat Angela als begeleider kenmerkt, is wie zij als mens is; laagdrempelig en verbindend in contact.

Hans Tjoelker is sinds april 2017 actief binnen BurenService. Hans heeft door zijn achtergrond van hotelschool en management functies dienstverlening in zijn DNA. Hij wordt blij van het ontzorgen en/of uitvoeren van klussen, ofwel service in de ruimste zin van het woord. Door de variatie van de werkzaamheden en het persoonlijk contact met de opdrachtgevers is het erg fijn om te mogen doen.

BurenService werkt daarnaast samen met diverse professionele ZZP’ers die service en dienstverlening zeer hoog in het vaandel hebben staan.

Kamer van Koophandel: 
67714226
€ 22,50
per uur
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.