|  | 

RSZK: Hulp bij het huishouden

Kan nodig zijn als ouderdom u parten speelt of als de zorg voor uw zieke partner teveel van u vergt. Wij assisteren en helpen om structuur aan te brengen of nemen werkzaamheden van u over. Tijdelijk of voor langere tijd om zo lang mogelijk in de eigen omgeving te blijven wonen.

  Direct naar RSZK: Hulp bij het huishouden

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze, Oirschot, Reusel-de Mierden, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen, Planten verzorgen, Wassen en strijken
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)
  Vaste medewerker
  Nee
  Voorwaarden

  Zie de site.

  Regionale Stichting Zorgcentra de Kempen

  De RSZK is een organisatie met woonzorgcentra, een Revalidatie Centrum voor Senioren, hospice en een zorgboerderij. Ons werkgebied omvat de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-de Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre. Zorg op maat, met een lokale kleur. Dat is wat wij bieden aan onze cliënten. Op dé plek waar zorg nodig is. Aan jonge en oudere senioren, chronisch zieken en gehandicapten die als gevolg van ouderdom, ziekte of een handicap beperkingen ervaren. 

  Zorg en diensten aan huis
  Vitaal en fit thuis blijven wonen is natuurlijk het prettigst. En dus bieden we een grote diversiteit aan zorg en diensten aan huis. Van thuiszorg of hulp bij het huishouden tot behandelingen aan huis, van maaltijdservice tot personenalarmering en van klussendienst tot het bieden van gezelschap aan ouderen en welzijnsdiensten. Maar ook dagactiviteiten in onze woonzorgcentra voor senioren die zelfstandig wonen maar behoefte hebben aan gezelschap of structuur.

  € 14,95
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.