|  | 

Particuliere thuishulp

Wanneer u een zelfstandig wonende oudere bent die af en toe wel wat hulp kan gebruiken staat Thuiszorg Gezellig graag voor u klaar. Wat wij bieden naast een helpende hand, is vooral dat stukje gezelligheid dat niemand zou moeten missen. Samen de huishoudelijke klusjes doen, maar vooral gezellig keuvelen of serieus praten. Sociaal contact dus. Dat is in de huidige samenleving misschien niet zo vanzelfsprekend, en juist daarom is datgene wat Thuiszorg Gezellig u kan bieden ook zo uniek.

Wij zien u niet als hulpbehoevend, maar als een mens met eigen wensen en eigen behoeften. Onze thuishulpen werken daarom vanuit een basis van gelijkwaardigheid en respect: vanuit onze mensvisie zouden we niet anders kunnen.

  Direct naar Particuliere thuishulp

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Drenthe, Flevoland, Gelderland, Overijssel
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Boodschappen doen, Maaltijd koken, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
  Betaling
  Persoonsgebonden betaling (PGB)
  Vaste medewerker
  Nee

  Thuiszorg Gezellig

  Thuiszorg Gezellig is een thuiszorg organisatie die gevestigd is in Zwolle, maar ook werkzaam is in andere steden en dorpen in Flevoland, Gelderland, Overijssel en Drenthe. Wij bieden onze diensten aan vanuit de overtuiging dat sociale contacten voor ieder mens waardevol zijn, dit is het DNA van ons bedrijf en vanuit deze filosofie zijn wij vroeger ook gestart. Voor onze cliënten is het onderhouden van sociale contacten niet altijd even gemakkelijk. De vriendenkring wordt kleiner en de familie woont niet altijd dichtbij. Wij focussen ons met onze thuiszorg dan ook met name op dit sociale aspect. Omdat wat aanspraak in de vorm van een goed gesprek of een gezellige babbel vaak al het verschil kan maken.

  Statutaire naam: 
  Thuiszorg Gezellig B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  66436877 - 000035058048
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.