|  | 

Met Ans: Discrete huishoudelijke hulp voor senioren in Dantumadeel

Uw huis is bij uitstek de plek waar u uzelf behaaglijk en veilig wilt voelen, een schoon huis zal hier voor een groot deel aan bijdragen. Echter uw huis, uw veilige plek, waar al uw persoonlijke spullen staan, daar wenst u een hulp voor die zuinig met uw bezittingen omgaat en discreet met uw privacy. Met Ans (Alles Netjes Schoon) bieden we een vaste hulp waarmee u een fijne band kunt opbouwen en waar u altijd op kunt rekenen.

  Direct naar Met Ans: Discrete huishoudelijke hulp voor senioren in Dantumadeel

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Dantumadiel, Hellendoorn
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)

  De Lindeborgh

  Onze visie
  De Lindeborgh als betrouwbare partner die door innovatieve werkwijzen voor haar cliënten betaalbare, transparante en complete oplossingen organiseert op basis van zelfregie. Gebaseerd op een no-nonsens strategie die ervoor zorgt dat een als maar groter wordende groep senioren zich ondanks de vergrijzing en verschraling van de basiszorg, toch in staat ziet om op een verantwoorde wijze thuis te blijven wonen met de zorg en diensten die ze zelf wensen.

  Onze missie
  De Lindeborgh als 'veilige deken' in onzekere tijden, een organisatie die vriendelijk en proactief meedenkt in oplossingen voor cliënten. Hierbij vormen de kernwaarden; eigen verantwoordelijkheid, zelfregie, baas over eigen leven, innovatie, nabijheid, eenvoud en betaalbaarheid altijd de basis. Dienstverlening die zich kenmerkt door primair te doen wat nodig is en er alles aan doet om kostbare ballast vermijden.

  Over ons
  De Lindeborgh is in 1999 kleinschalig gestart vanuit een ideaal: "zelfregie en betaalbare zorg voor iedereen.

  De eerste 12 jaar hebben we gewerkt onder de naam Senior Care, een naam uit de praktijk gegrepen, en overeenkwam met de werkwijze: het optimaal verzorgen van Senioren. In die jaren hebben we veel mensen op een prettige wijze kunnen helpen. Het blijft mooi om de mappen met brieven van waardering door te nemen. Echter in 2010 werd ons helder dat er een andere "wind" zou gaan waaien in de zorg, een complete vernieuwing in het zorgstelsel.

  Onze reactie op veranderingen is bijna instinctief; proactief nieuwe kansen aanpakken, we hebben daarop besloten om onze werkwijze volledig aan te passen aan de nieuwe tijd.Hier uit is mede de naam de Lindeborgh ontstaan, een samenvoeging van twee plaatsen die ons dierbaar zijn en waar we warme gevoelens voor koesteren.

  De boom in het logo staat voor nieuwe kansen, standvastig zijn, groei, houvast en duurzaamheid. De Lindeborgh is een organisatie die sinds 1999, 365 dagen per jaar 24 uur per dag haar cliënten voorziet van optimale zorg.


  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.