|  | 

Menspro: begeleiding in huis

U wilt zo lang mogelijk de regie houden over uw dagelijkse bezigheden. Heeft u het gevoel dat u toch vastloopt? MENSpro biedt begeleiding in huis aan om u te ondersteunen. Om toch zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving te blijven wonen.

  Direct naar Menspro: begeleiding in huis

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Kampen, Zwartewaterland, Zwolle
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Boodschappen doen, Maaltijd koken, Opruimen, Stoffen en stofzuigen, Planten verzorgen, Wassen en strijken
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB), Vergoeding via zorgverzekeraar, Vergoeding via zorgkantoor, Vergoeding via gemeente
  Vaste medewerker
  Ja

  Menspro: begeleiding ouderen

  Het gezicht achter MENSpro is Hilga van Akkeren-Karrenbelt. Ik ben een vrouw van 53 jaar met de nodige levens- en werkervaring. Doordat ik een bijdrage wil leveren aan het leven van de oude en zieke medemens heb ik mijn bedrijf in persoonlijke begeleiding ouderen opgericht.

  Persoonlijke begeleiding
  Samen met mijn cliënt wil ik activiteiten ondernemen afgestemd op de wensen en behoeften van de cliënt. Zo kan ik de cliënt helpen langer zelfstandig te blijven wonen en op die manier maak ik het leven van de cliënt simpelweg aangenamer.

  Een op een aandacht, structureel en op maat
  Ik geef mensen een op een aandacht, structureel en op maat. Ik werk onderscheidend doordat ik mijn cliënten persoonlijk begeleid. Hierdoor kan er een speciale band worden opgebouwd. Mijn cliënten worden niet geconfronteerd met steeds wisselende begeleiders.

  Ik hecht veel waarde aan uw kwaliteit van leven.

  € 17,50
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.