|  | 

IJsselheem: Hulp in het huishouden

Huishoudelijke hulp vanuit de IJsseleem-locaties in Kampen, Zwolle en Zwartewaterland. Hulp bij het huishouden kunt u particulier inkopen of financieren met een indicatie van de gemeente. Als u al een WLZ-indicatie heeft, dan wordt de huishouding uit de WLZ-indicatie gefinancierd. Uw wachtlijstbegeleider kan hier meer over vertellen.

  Direct naar IJsselheem: Hulp in het huishouden

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Kampen, Zwartewaterland, Zwolle
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)
  Voorwaarden

  Zie de site.

  IJsselheem

  De wens van de cliënt is leidend bij IJsselheem
  Woonzorgconcern IJsselheem is de zorgaanbieder voor ouderen in de gemeenten Kampen, Zwartewaterland en Zwolle. De wens of behoefte van de cliënt is altijd het uitgangspunt voor de zorg- en dienstverlening die wij bieden. De cliënt heeft een vraag en IJsselheem zoekt daarop het meest passende antwoord. Cliëntgerichtheid, gastvrijheid en kwaliteit staan in al het handelen van de medewerkers centraal. Zij spelen actief in op individuele keuzes van cliënten, die hierdoor hun zelfstandigheid zoveel mogelijk kunnen behouden.

  Wij zijn met veertien locaties in alle kernen vertegenwoordigd.  In en vanuit deze locaties bieden wij zorg, wonen, welzijn en behandeling. Ook beschikken we over grote deskundigheid op het gebied van ziekenhuisgerelateerde zorg en paramedische behandeling.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.