|  | 

Hulpen.nl: Schoonmaakster Sellingen (gemeente Westerwolde)

Snel een huishoudelijke hulp vinden? Of liever een schoonmaakbedrijf? Een betrouwbare huishoudelijke hulp vind je op Hulpen.nl.

  Direct naar Hulpen.nl: Schoonmaakster Sellingen (gemeente Westerwolde)

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Sellingen, Westerwolde
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Boodschappen doen, Maaltijd koken, Opruimen, Stoffen en stofzuigen, Planten verzorgen, Wassen en strijken, Groot huishoudelijk werk, Ramen wassen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
  Betaling
  Eigen betaling
  Voorwaarden

  Wij zijn een online marktplaats voor iedereen die een hulp zoekt. Hulpvragers kunnen direct in contact komen met hulpen en andersom. Zoeken via de website is gratis. Pas als je wilt reageren op hulpen heb je een Premium account nodig. Je hoeft als hulpvrager dus pas te betalen op het moment dat je daadwerkelijk wilt reageren op hulpen.

  Verdere afspraken omtrent betalingen en dergelijke maak je met de hulp zelf. Hier zitten wij als Hulpen.nl verder niet meer tussen.

  DLR Media

  Werksters.nl is opgericht in 2011 en is onderdeel van DLR Media. Wij zijn een team jonge internetondernemers die graag een verschil maken met de websites die wij neerzetten. Met Werksters.nl doen wij dit met een vraag-aanbod website, specifiek voor de huishoudelijke markt. We zijn betaalbaar voor huishoudens die een huishoudelijke hulp zoeken, en werksters dragen geen percentages aan ons af over de inkomsten die ze via ons verdienen. Een fair deal voor iedereen dus!

  Stichting Mollie Payments is een Nederlandse payment provider die namens Werksters.nl de abonnementsgelden incasseert. Als wij abonnementsgeld incasseren van jouw rekening, zul je dus 'Stichting Mollie Payments' op je bankafschrift zien staan.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.