|  | 

Hulp in huis Deventer e.o.

U kunt wel wat hulp gebruiken. Wij helpen u ook met huishoudelijke verzorging, passend bij uw cultuur, gewoontes en uw dagelijks leven. Zo kunt u zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Solis helpt u daarbij.

  Direct naar Hulp in huis Deventer e.o.

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Deventer
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
  Vaste medewerker
  Nee

  Zorggroep Solis

  Missie/visie
  Solis is als zorgverlener al 750 jaar diep geworteld in de stad Deventer en omgeving. 
  Wij geloven dat elk individu heel goed in staat is om samen met zijn/haar omgeving zijn/haar eigen leven vorm te geven. Wij ondersteunen alle kwetsbare ouderen in de samenleving om zoveel mogelijk regie over hun eigen leven te behouden.
  Loyaliteit en vertrouwen staan hoog in ons vaandel, en wij werken samen op basis van gelijkwaardigheid. Hierbij zijn continuïteit, kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid voor ons voorwaarde, voor onze organisatie én onze maatschappij als geheel.

  Mens en Solis
  Voor ouderen wordt het vermogen om hun eigen leven zo lang mogelijk zelf vorm te geven steeds belangrijker. Familieleden, mantelzorgers, buurt en vrijwilligers staan gezamenlijk rondom de mens, hun zelfstandigheid zoveel mogelijk ondersteunend. Professionele hulp kan ingeschakeld worden op het moment dat dit vermogen minder wordt. Solis is een van die professionals.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.