|  | 

Hulp bij het huishouden

De Wulverhorst biedt hulp bij het huishouden. Hierbij kunt u denken aan de dagelijkse boodschappen en huishoudelijk werk. Wij leveren professionele medewerkers die uw huis schoon kunnen houden.

  Direct naar Hulp bij het huishouden

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Oudewater
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Boodschappen doen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken, Ramen wassen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
  Vaste medewerker
  Nee
  Voorwaarden

  Heeft u alleen huishoudelijke ondersteuning nodig, dan kunt u daarvoor in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) bij het Sociaal Stadsteam Oudewater een aanvraag doen. Vervolgens regelen wij de benodigde huishoudelijke zorg voor u. Als u verpleegkundige zorg nodig hebt, kunt u contact opnemen met de thuiszorg van de Wulverhorst. De wijkverpleegkundige komt bij u langs voor het stellen van een indicatie.

  De Wulverhorst

  De Wulverhorst is een kleinschalig woonzorgcentrum in de gemeente Oudewater en bestaat sinds 1971. De Wulverhorst biedt zowel intramurale als extramurale zorg; thuiszorg en huishoudelijke verzorging. Ook voor activiteiten en dagbesteding kan men terecht in de Wulverhorst. De keuken van de Wulverhorst levert naast maaltijden ook maandelijks aanschuifdiners in de regio. Deze diensten zijn niet alleen belangrijk voor het totale dienstenaanbod van de Wulverhorst, maar essentieel voor het verlenen van zorg dichtbij en binnen de Oudewaterse gemeenschap.

  De Wulverhorst is de enige aanbieder van residentiele zorg binnen de VVT in Oudewater en heeft een erkenning voor verblijf met en zonder behandeling en daarnaast een BOPZ toelating. De Wulverhorst verleent haar diensten ook buiten haar complex; in de wijk en alle woongemeenschappen van de gemeente Oudewater. De Wulverhorst is zowel intramuraal als extramuraal in het bezit van een Gouden Keurmerk van Perspekt. Daarnaast bezit de Wulverhorst over een keurmerk gecertificeerd door HCN (HACCP).

  De Wulverhorst maakt deel uit van Stichting Ouderenzorg Oudewater. Doel van de stichting is, om aan allen en aan alle inwoners van Oudewater en omstreken, die dat behoeven, zorg te leveren, op algemene grondslag, met respect en waarborging van ieders levensovertuiging, onafhankelijk van ras of geslacht. De stichting heeft mede ten doel het (doen) verlenen van maatschappelijke ondersteuning in de ruimste zin des woords. De stichting heeft niet ten doel het maken van winst noch zullen haar feitelijke activiteiten zijn gericht op het maken van winst.

  Statutaire naam: 
  Woon- en Zorgcentrum de Wulverhorst
  Kamer van Koophandel: 
  41178066 - 000031454275
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.