Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Huishoudelijke zorg

Wordt u een dagje ouder en merkt u dat het huishouden u steeds zwaarder valt? Misschien dat wij u daar dan een handje bij kunnen helpen. Bijvoorbeeld door u het zwaardere werk uit handen te nemen. Wij maken samen duidelijke afspraken over de werkzaamheden. Deze afspraken leggen we vast en kunnen we op elk gewenst moment ook weer samen aanpassen.

  Direct naar Huishoudelijke zorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer, Stede Broec
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Boodschappen doen, Opruimen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken
  Betaling
  Persoonsgebonden betaling (PGB)
  Vaste medewerker
  Ja
  Voorwaarden

  Indicatie noodzakelijk
  Voor huishoudelijke zorg heeft u een geldige indicatie nodig. Deze indicatie kunt u aanvragen bij uw gemeente (Wmo). De gemeente gaat dan met u in gesprek om te kijken welke vorm van ondersteuning voor u gewenst is. Zij kijken ook wat uw naaste omgeving hierin voor u kan betekenen.

  Eigen bijdrage

  U betaalt voor Wmo-zorg vaak een eigen bijdrage. Die bijdrage is afhankelijk van uw inkomen en uw vermogen en kan per gemeente verschillen. De eigen bijdrage wordt vastgesteld en geïnd door het Centraal Administratiekantoor (CAK). Op de website van het CAK kunt u alvast een berekening maken van uw eigen bijdrage.

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor huishoudelijke zorg, dan kunt u contact opnemen met de gemeente waar u woont. De consulent wonen en zorg kan u ondersteunen bij uw aanvraag c.q. verlenging.

  Wilgaerden

  Kamer van Koophandel: 
  37093903
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.