|  | 

Huishoudelijke verzorging

Huishoudelijke verzorging is bedoeld voor ondersteuning bij de dagelijkse taken als afwassen, schoonmaken, verzorgen van planten, bedden opmaken en ramen lappen. Als het nodig is wordt de dagelijkse organisatie van het huishouden overgenomen. Er wordt gestreefd om zoveel mogelijk dezelfde medewerker thuis te laten komen. Wij houden altijd zoveel mogelijk rekening met de wensen van onze cliënten, zoals de dagen waarop de hulp gewenst is.

  Direct naar Huishoudelijke verzorging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Alkmaar, Koedijk, Oudorp
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Boodschappen doen, Stoffen en stofzuigen, Planten verzorgen, Wassen en strijken
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)
  Voorwaarden

  Aanvraag en indicatie
  Komt u niet in aanmerking voor een indicatie, u kunt ook particulier onze hulp inhuren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze zorgbemiddelaar.

  Alkcare

  Alkcare is een kleine organisatie die groot is in Alkmaar Noord. Bij al onze activiteiten laten wij ons leiden door de specifieke vraag van de cliënt. Die vraag beantwoordt Alkcare met deskundig en zo nodig innovatieve zorg- , hulp- en dienstverlening.

  Stichting Alkcare is een stichting die wordt geleid door een eenhoofdige Raad van Bestuur. De bestuurder legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht. De locaties worden geleid door een locatiemanager.

  In het organogram staat de organisatiestructuur en in de publicaties staan de jaarverslagen, en andere documenten. Alkcare heeft een cliëntenraad.

  Klanten van Alkcare mogen rekenen op kwalitatief goede zorg, of het nu gaat om dagbesteding, ondersteuning thuis of wonen bij Alkcare. 

  Kamer van Koophandel: 
  41239364
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.