|  | 

Huishoudelijke ondersteuning door de Vriezenhof

Via de Vriezenhof kunt u ook huishoudelijke ondersteuning ontvangen. Onze medewerkers begeleiden u graag in de huishoudelijke ondersteuning, zodat u een geordend huishouden heeft in uw woning. Dit houdt in dat wij u (begeleidende) ondersteuning kunnen bieden bij bijvoorbeeld het stofzuigen, het verschonen van uw beddengoed en andere werkzaamheden die uw woning schoon en netjes houden.

Wij streven er naar dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven meedoen in de maatschappij. Daarom is de huishoudelijke ondersteuning die wij bieden er niet alleen voor onze bewoners. Wij helpen u graag bij uw huishouden, wanneer dit vanwege een beperking of ouderdom steeds lastiger voor u wordt. Zodra wij de indicatie van de gemeente ontvangen hebben, kunnen wij u binnen één week huishoudelijke ondersteuning geven.

  Direct naar Huishoudelijke ondersteuning door de Vriezenhof

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Vriezenveen
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Opruimen, Stoffen en stofzuigen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
  Vaste medewerker
  Nee

  Woon- en Zorgcentrum De Vriezenhof

  Woon- en zorgcentrum De Vriezenhof is gevestigd in de kern Vriezenveen van de gemeente Twenterand, op korte afstand van het centrum. Het verzorgingshuis is gelegen aan een plein en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer (bus). Grenzend aan het verzorgingshuis bevinden zich de aanleunwoningen Grevinckhoff en Buterhof en in de nabije omgeving zijn diverse seniorencomplexen gesitueerd waar de Vriezenhof eveneens zorg biedt in de vorm van thuiszorg (huishoudelijke hulp en/of verzorging/verpleging).

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.