|  | 

Huishoudelijke hulp

De prullenbak legen, de vuilnisbak buiten zetten of zelfs de was doen. Onze medewerkers kunnen u bijstaan met huishoudelijke hulp wanneer u wegens tijdsgebrek, ziekte of andere ongemakken niet toekomt aan uw dagelijkse huishoudelijke werkzaamheden.

Op basis van uw wensen en verwachtingen kan huishoudelijke hulp worden aangeboden, vaak ik combinatie met particuliere schoonmaak op locatie. Zo zorgen wij ervoor dat uw huis schoon en fris is, terwijl andere huishoudelijke taken ook regelmatig worden uitgevoerd.

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van huishoudelijke hulp of particuliere schoonmaak? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, wij voorzien u graag van een aanbieding op maat. Wanneer wij nog vragen hebben op basis van uw aanvraag nemen wij graag telefonisch contact op om de mogelijkheden met u door te nemen.

  Direct naar Huishoudelijke hulp

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Scharendijke, Schouwen-Duiveland
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Opruimen, Wassen en strijken
  Betaling
  Eigen betaling

  Weekra

  Sinds 1995 is Weekra actief vanuit het Zeeuwse Scharendijke, waarbij het werkgebied inmiddels is gegroeid naar vrijwel heel Zuid-West Nederland. Daarnaast is Weekra uitgebreid met een complete wasserij, waar dagelijks grote hoeveelheden linnen, bedrijfskleding maar ook particuliere was wordt gewassen. Wij zijn OSB-gecertificeerd en al onze medewerkers zijn in het bezit van een SVS vakgeschoold schoonmaakdiploma.

  Statutaire naam: 
  Weekra Schoonmaak
  Kamer van Koophandel: 
  22038192 - 000009912746
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.