Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Huishoudelijke hulp

Wanneer huishoudelijke werkzaamheden u (tijdelijk) te zwaar worden dan kunnen wij u helpen. Ook als uw eigen hulp ziek of met vakantie is dan kunnen wij voor vervanging zorgen. Wij nemen samen met u, eventueel met uw partner, een familielid of uw mantelzorger, uw wensen en behoefte door en organiseren een schema zoals u dat wenst.

Hierbij kunt u denken aan de invulling van activiteiten zoals schoonmaken, afwassen, ramen lappen, eten bereiden en boodschappen doen. Het zijn maar enkele activiteiten waarbij wij u kunnen helpen.

  Direct naar Huishoudelijke hulp

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Stichtse Vecht
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Boodschappen doen, Maaltijd koken, Stoffen en stofzuigen, Ramen wassen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
  Vaste medewerker
  Nee
  Voorwaarden

  Voor bewoners van de aanleunwoningen in Breukelen "De Angstel" en "’t Heycop",  in Kockengen "Overdorp" en in Loenen aan de Vecht "Doude van Troostwijkplein", "Ter Beekhof" en "Van Henegouwelaan".
   
   

  Zorggroep De Vechtstreek

  Zorggroep De Vechtstreek biedt hoogwaardige (thuis)zorg, verpleging, aangenaam wonen en gevarieerde activiteiten voor inwoners van de Vechtgemeenten Breukelen, Kockengen en Loenen. Dat voelt vertrouwd.

  Statutaire naam: 
  Stichting Zorggroep De Vechtstreek
  Kamer van Koophandel: 
  30249946 - 000028284658
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.