|  | 

Huishoudelijke hulp

Een beperking, aandoening en/of ouderdom zijn kenmerken die er toe kunnen leiden dat u niet in staat bent zelfstandig uw huishoudelijke taken te verrichten. Thuiszorg ELELE helpt u verder met onze “huishoudelijke hulp” zorgdienst.

Enkele voorbeelden van taken die wij van u overnemen zijn: afstoffen, stofzuigen, wassen, strijken, het lappen van ramen, maaltijdvoorzieningen en nog veel meer. Indien gewenst kunt u zelfs bij ons kiezen voor een medewerker die uw eigen taal spreekt wanneer u de Nederlandse taal niet of nauwelijks machtig bent.

  Direct naar Huishoudelijke hulp

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nijmegen
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Maaltijd koken, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken, Ramen wassen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
  Voorwaarden

  Als u geïnteresseerd bent in onze “huishoudelijke hulp” zorgdienst, dient u het Sociaal Wijkteam, ook wel SWT genoemd, van uw gemeente te contacteren. Het SWT bepaalt, middels de WET maatschappelijke ondersteuning, of u hier recht op heeft.

  Thuiszorg Elele B.V.

  Thuiszorg ELELE is een toegankelijke organisatie die iedereen zorg en hulp biedt bij het op orde brengen of houden van het dagelijks leven. Een persoonlijke benadering staat hierbij centraal. Dit betekent dat wij altijd samen met u bepalen welke begeleiding er nodig is. Bovendien kijken wij verder dan naar alleen uw zorgbehoefte. Zo houden wij ook rekening met uw gewoontes en de manier waarop u uw leven leidt. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van zorg die naadloos aansluit op uw wensen en behoeften.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.