|  | 

Huishoudelijke hulp

Meldt u zich dan bij het sociaal team van uw gemeente. (kijk op de website van uw gemeente voor het tel. nr.). Informeer óf u recht heeft op huishoudelijke hulp en welke vorm van huishoudelijke hulp het beste bij u past. Per gemeente zijn er verschillende diensten waar u mogelijk gebruik van kunt maken.

Mocht het aan de orde zijn dan mag u zelf een keuze maken uit een van de gecontracteerde aanbieders. Vergelijk een aantal aanbieders en kies de aanbieder waarvan u denkt ze bij u past. Dit zou zo maar ZorgPlus kunnen zijn. Voor meer informatie over huishoudelijke hulp mag u ZorgPlus ook bellen

  Direct naar Huishoudelijke hulp

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Arnhem, Dieren, Doesburg, Doetinchem, Duiven, Montferland, Oude IJsselstreek, Rheden, Rijnwaarden, Westervoort, Zevenaar
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken, Ramen wassen

  ZorgPlus

  ZorgPlus bestaat inmiddels 13 jaar en is uitgegroeid tot een middelgrote thuiszorgorganisatie die haar cliënten voorziet van huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging en verpleging vanuit haar kantoor in Beek. ZorgPlus verleent haar diensten in de gemeentes Montferland, Zevenaar, Rijnwaarden, Westervoort, Rheden, Duiven, Dieren, Doesburg, Doetinchem en Arnhem en Oude IJsselstreek.

  ZorgPlus is een platte laagdrempelige organisatie. We doen ons best om op een open en eerlijke  manier met onze cliënten en medewerkers om te gaan. ZorgPlus wil er zijn voor iedereen die hulp of zorg nodig heeft. We zijn altijd in de buurt en spreken dezelfde taal.

  Kamer van Koophandel: 
  09165072 - 000009846905
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.