|  | 

Huishoudelijke hulp

Kunt u zelf het huishouden niet meer doen? Mogelijk komt u in aanmerking voor een indicatie huishoudelijke hulp. Huishoudelijke hulp bestaat bijvoorbeeld uit stofzuigen, ramen lappen, het sanitair en de keuken schoonmaken. Wij kunnen deze huishoudelijke taken van u overnemen.

In sommige gevallen is er meer ondersteuning nodig, bijvoorbeeld bij het regelen van financiën of het plannen van dagelijkse activiteiten. In die situaties bieden wij tevens individuele begeleiding. Huishoudelijke hulp en individuele begeleiding vallen onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). De gemeente is hiervoor verantwoordelijk. 

Aanvraag:
U kunt huishoudelijke hulp en individuele begeleiding aanvragen via het Wmo-loket van de gemeente. We helpen u daarbij als dat nodig is.
Eigen bijdrage: Voor de huishoudelijke hulp en individuele begeleiding betaalt u een eigen bijdrage. De hoogte van uw eigen bijdrage stelt de gemeente vast op basis van uw inkomen en vermogen.

Locaties:
Groningen, Assen, Almelo, Drachten

Wachtlijst:
Er is voor huishoudelijke hulp en individuele begeleiding geen wachtlijst.
 

  Direct naar Huishoudelijke hulp

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Almelo, Assen, Drachten, Groningen
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken, Ramen wassen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
  Vaste medewerker
  Nee

  Stichting Residentie Buitenzorg

  Residentie Buitenzorg is een WLZ erkende zorginstelling. Wij werken voor specifieke doelgroepen. Van huis uit is onze zorgdienstverlening afgestemd op Indische en Molukse ouderen en ouderen die affiniteit hebben met deze achtergrond. Voor deze doelgroep leveren wij diensten op het vlak van wonen, zorg en welzijn. Bij onze dienstverlening staan begrippen als warmte, gastvrijheid en respect voorop zodat men zich bij ons ‘senang’ voelt. Uiteraard staat bij ons ook de befaamde Indische eetcultuur centraal als element van het sociaal maatschappelijke leven. Ons werkgebied omvat de provincies Groningen, Friesland en Drenthe, evenals de regio Twente.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.