|  | 

Huishoudelijke hulp

Zo lang mogelijk thuis U wilt natuurlijk zo lang zo comfortabel en zo aangenaam mogelijk thuis blijven wonen; in uw eigen vertrouwde omgeving, het bekende huis en de prettige buurt. Maar soms is wat extra hulp in huis erg welkom. Bijvoorbeeld als u een dagje ouder bent, ziek bent (geweest) of een ongeval heeft gehad. In die of andere gevallen kunt u met een gerust hart een beroep doen op de vertrouwde ondersteuning van Kennemerhart.

Kennemerhart biedt uitkomst
Kennemerhart biedt uitkomst als u plezierig thuis wilt blijven leven en wonen, maar u tegelijkertijd behoefte heeft aan ondersteuning bij huishoudelijke taken. Die ondersteuning of hulp wordt aangeboden bij allerlei activiteiten op het gebied van het verzorgen van uw eigen huishouden of van de leefeenheid waartoe u behoort. U kunt huishoudelijke ondersteuning overigens ook als particulier bij Kennemerhart afnemen.

U kunt rekenen op en ‘vast gezicht’
Het is prettig als u kunt rekenen op een ‘vast gezicht’. Door de organisatie van de wijkteams van Kennemerhart met betrekking tot huishoudelijke ondersteuning, wordt hulp aan u zoveel als mogelijk door vaste medewerkers uitgevoerd. Dat betekent dat u de medewerkers snel leert kennen en – minstens zo belangrijk – dat zij ú kennen. En dat betekent dat we de dingen kunnen doen zoals u dat graag wilt, met veel aandacht voor uw persoonlijke wensen. Vertrouwd, veilig en betrouwbaar: een goed gevoel, zowel voor u als voor uw naasten.

Om welke huishoudelijke werkzaamheden gaat het?
De medewerkers van Kennemerhart zijn professionals op hun gebied. Of het nu gaat om afwassen, het bed opmaken, strijken, stofzuigen, schoonmaken of andere taken, zij helpen u. Dat doen ze goed en op een prettige manier.

  Direct naar Huishoudelijke hulp

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bennebroek, Bloemendaal, Haarlem, Zandvoort
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Boodschappen doen, Stoffen en stofzuigen, Planten verzorgen, Wassen en strijken, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken

  Kennemerhart

  Kennemerhart biedt vanuit tien woonzorgcentra, diverse behandelcentra en meerdere dag- en ontmoetingscentra diensten op het gebied van wonen, (thuis)zorg en welzijn aan mensen die ouder worden of ouder zijn. 

  Met 2000 gemotiveerde en geïnspireerde medewerkers en 750 vrijwilligers bieden wij een breed scala aan zorg- en dienstverlening aan ruim 2500 ouderen in Kennemerland.

  Ouder worden doet iedereen op zijn of haar eigen manier met eigen dromen en behoeften. Bij Kennemerhart snappen wij dat heel goed. Bij ons kunnen onze cliënten rekenen op zorg en aandacht die het leven net even fijner maken. Samen zetten wij ons iedere dag in om liefdevolle zorg te leveren, vanuit het hart.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.