|  | 

Huishoudelijke hulp

Soms lukt het niet meer om zelf de nodige huishoudelijke taken uit te voeren als u herstelt na bijvoorbeeld een ongeval, bij ziekte of omdat u toch een dagje ouder wordt. Bij Teamzorg kunt u voor even, of voor langere tijd, verschillende taken uit handen laten nemen door een van onze medewerkers.

Samen met u bekijken we welke taken u nog zelf wil en/of kan doen en welke taken door ons worden overgenomen.

  Direct naar Huishoudelijke hulp

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nijmegen
  Vaste medewerker
  Nee

  Teamzorg B.V.

  Teamzorg Nijmegen vindt de warmte en gezelligheid bij u thuis, veel waard. Tegenwoordig willen steeds meer ouderen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Echter, bij het ouder worden neemt de vraag naar hulp en ondersteuning toe. Teamzorg Nijmegen maakt het mogelijk om thuis te blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving door u te ondersteunen in uw dagelijkse verzorging, verpleging en bezigheden. Is het (tijdelijk) niet meer zo gezellig bij u thuis, of bent u eenzaam? Dan steunen wij u door met u in gesprek te gaan of bijvoorbeeld een wandeling met u te maken.

  Wij zijn Teamzorg en wij geloven in geven en nemen. Wij zijn een klein team van zorgprofessionals dat staat voor continuïteit en persoonlijke aandacht. Teamzorg vindt persoonlijke aandacht net zo belangrijk als het leveren van zorg zelf. Wij bieden de juiste zorg op basis van uw behoefte. Teamzorg neemt de tijd voor haar cliënten. Naast onze professionele zorg en ondersteuning bieden wij u ook een aandachtig luisterend oor.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.