|  | 

Huishoudelijke hulp

Thuiszorg Waalstad kan u ondersteuning bieden bij de dagelijkse huishoudelijke activiteiten. Hierbij kunt u denken aan werkzaamheden zoals stofzuigen, hulp bij de was, strijken, ramen wassen, boodschappen doen enz.

  Direct naar Huishoudelijke hulp

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Nijmegen, Ulft, Vaassen, Zutphen
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Boodschappen doen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken, Ramen wassen
  Vaste medewerker
  Nee

  Thuiszorg Waalstad

  Thuiszorg Waalstad hanteert “PERSOONLIJKHEID” als haar sleutelwoord

  De Missie: Thuiszorg Waalstad is de regionale aanbieder, die gespecialiseerd is in het verzorgen en begeleiden van cliënten van een Turkse afkomst in hun eigen vertrouwde omgeving! Wij bieden hulp, waardoor de zelfredzaamheid wordt vergroot, zodat cliënten kunnen deelnemen aan de maatschappij en daardoor mensen van verschillende culturen kunnen ontmoeten.

  De Visie: Thuiszorg Waalstad hanteert ‘Persoonlijkheid’ en ‘Vertrouwen’ als leidraad in haar dagelijks handelen en omgaan met de cliënt. We hechten veel waarde aan het feit dat de cliënt zich maximaal gehoord voelt en dat de zorg- en dienstverlening voldoet aan diens verwachtingen. Medewerkers zien de cliënt als hoogste prioriteit.

  In onze werkwijze houden wij zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen. Zo zal het voor sommige mensen prettig zijn om hulp te krijgen van een medewerker die hun moedertaal spreekt. Daar proberen wij dan ook aan te voldoen.

  Onze organisatie heeft medewerkers met verschillende culturele achtergronden die vaak ook meertalig zijn. Thuiszorg Waalstad biedt hulp in de regio Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen, Zutphen, Dieren, Ulft en Vaassen.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.