|  | 

Huishoudelijke hulp

Wij bieden u keuze uit 3 vormen van huishoudelijk hulp: Standaard: vriendelijk geprijsde all-in uurtarief Voordeel: kortingen op het all-in uurtarief Gratis: "Uw Zorgbutler" service

Pakket 1 Senas Huishulp Standaard
Een vaste betrouwbare hulp. Wat ouder én met levenservaring. In het bezit van een VOG verklaring (Verklaring Omtrent Gedrag). Met diploma's: EHBO, reanimatie en AED gebruik (veilig en zeker). Waarmee u een band opbouwt. Die u persoonlijk kent. Die weet wat en hoe u het graag heeft. Weet u ons motto nog? Wie betaalt die bepaalt.

Pakket 2 Senas Huishulp Voordeel
Huishulp, nog voordeliger? Ja, nu (!) met extra korting op het all-in uur tarief.
Voor niets gaat de zon op. Dat weten we allemaal, maar als u al klant bent bij Senas-zorg en ook andere zorg af neemt (bijv. individuele verpleging/ persoonlijke verzorging/ individuele begeleiding), dan wordt het wel héél erg voordelig. Dan bieden wij u de mogelijkheid -in gezamenlijk overleg- een gelimiteerd aantal uren huishoudelijke hulp te nemen. Mét aanzienlijke extra korting per uur.

Pakket 3 Senas Huishulp gratis met "Uw Zorgbutler" service
Om voor Senas-zorg te kiezen of om een overstap naar Senas-zorg nog aantrekkelijker voor u te maken, bieden wij u gratis Huishulp via “Uw Zorgbutler” service aan. Let op: dit geldt alleen voor klanten met een jaarinkomen op bijstandsniveau of lager.

  Direct naar Huishoudelijke hulp

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Borger, Coevorden, Emmen, Hardenberg
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Maaltijd koken, Stoffen en stofzuigen, Planten verzorgen, Wassen en strijken, Ramen wassen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
  Vaste medewerker
  Nee

  Senas Zorg & Assistentie

  Senas-zorg staat voor service, zorgassistentie en verpleging in Zuid-Oost Drenthe en Noord-Oost Overijssel. Het is een nieuwe jonge zorgorganisatie die op een frisse en vernieuwende wijze haar zorg-service en gemaksdiensten aanbiedt aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, senioren en eenieder die afhankelijk is van zorg of welzijnsdiensten.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.