|  | 

Huishoudelijke hulp in huis

Huishoudelijke hulp in huisBent u op zoek naar een hulp in de huishouding? Dan bent u bij Hulp Waar Nodig aan het juiste adres! Net zoals alle diensten die Hulp Waar Nodig aanbiedt, is de huishoudelijke hulp ook flexibel!

Huishoudelijke hulp bij Hulp Waar Nodig is:

Flexibel: de hulp kan eenmalig, af en toe, maandelijks, wekelijks of meerdere keren per week. Zonder abonnement of inschrijfgeld. Hulp wanneer het u uitkomt!

Betrouwbaar: de hulpen van Hulp Waar Nodig beschikken allemaal over een Verklaring Omtrent Gedrag en zijn door ons persoonlijk gescreend.

Persoonlijk: bij Hulp Waar Nodig bent u geen nummer. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften.

Praktisch: naast het huishouden kan de hulp bijvoorbeeld ook het onkruid wieden, het terras schoonmaken of de zolder, garage of schuur opruimen.

Ook voor ondersteunende mantelzorg kunt u terecht bij Hulp Waar Nodig!

Veel ouderen blijven tot op hoge leeftijd zelfstandig wonen. Als de gezondheid het toelaat, is dat ook fijn!

Een oud Nederlands spreekwoord zegt, de oude dag komt met gebreken. Een klant van ons zegt het mooi: “de oude dag is zeer beleefd, hij klopt vele malen!” Met andere woorden, als je ouder bent gaat alles net even iets lastiger dan wanneer je jonger bent.

Het huishouden, de boodschappen, eten maken of ergens naar toe gaan. Het is fijn als je dan mensen om je heen hebt die je kunnen helpen, bijvoorbeeld een familielid of buren: de mantelzorger. Probleem is dat het voor de mantelzorger, naast werk, huishouden en/of gezin, ook zwaar kan zijn. Helaas heeft ook niet iedereen een mantelzorger tot zijn/haar beschikking.
Hulp Waar Nodig biedt dan uitkomst.

  • huishoudelijke hulp
  • ondersteunende mantelzorg
Direct naar Huishoudelijke hulp in huis
Huishoudelijke hulp Huishoudelijke hulp in huis

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Arnhem, Bennekom, Doorwerth, Ede, Heelsum, Oosterbeek, Renkum, Rheden, Rozendaal, Velp, Wageningen, Wolfheze
Soorten hulp
Bedden verschonen, Boodschappen doen, Maaltijd koken, Opruimen, Stoffen en stofzuigen, Planten verzorgen, Wassen en strijken, Groot huishoudelijk werk, Ramen wassen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
Betaling
Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)

Hulp Waar Nodig

Hulp Waar Nodig is een klein lokaal familiebedrijf waar u geen nummer bent maar klant! De insteek van Hulp Waar Nodig is jongeren samen brengen met mensen die een helpende hand nodig hebben, van iedere leeftijd!

Kamer van Koophandel: 
73550302 - 000033622329
van € 18,25 tot € 21,75
per uur
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.