|  | 

Huishoudelijke hulp in Groningen

Het huishouden kan een flinke klus zijn. Zeker wanneer u een dagje ouder wordt of te maken krijgt met een beperking. Dan is het goed om te weten dat de betrokken en professionele huishoudelijke hulpen van AtHomeFirst er zijn om u te helpen. Ze nemen u uit handen wat u zelf niet meer kunt en ondersteunen u bij de taken die u nog wel kunt uitvoeren. Samen zorgen we ervoor dat uw huis netjes blijft, zodat u prettig in uw eigen omgeving kunt blijven wonen.

  Direct naar Huishoudelijke hulp in Groningen

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Groningen
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Boodschappen doen, Maaltijd koken, Opruimen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken, Ramen wassen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken

  AtHomeFirst

  Bij AtHomeFirst werken professionele medewerkers Zij zijn niet alleen goed in schoonmaakondersteuning en het huishouden, maar ook in omgaan met mensen. Klusjes die u zelf nog kunt uitvoeren, doen ze samen met u. Wat u zelf niet meer kunt, nemen ze u uit handen. Daarnaast kan uw huishoudelijke hulp, in overleg met de coördinator van AtHomeFirst, met u zoeken naar een oplossing, wanneer u bijvoorbeeld niet zoveel sociale contacten hebt. Wij kunnen zo samen meer voor u betekenen!

  Statutaire naam: 
  AtHomeFirst Noord B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  65573862 - 000034286551
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.