|  | 

Huishoudelijke hulp door ZINN Thuiszorg

Medewerkers van ZINN Thuiszorg kunnen uw huishoudelijke taken overnemen of u er bij helpen. Het huishouden bestaat uit vele taken: stofzuigen, ramen lappen, het sanitair en de keuken schoonmaken. 

Komt u in aanmerking voor huishoudelijke hulp? De medewerkers van ZINN Thuiszorg kunnen uw huishoudelijke taken overnemen of u er bij helpen. U kunt huishoudelijke hulp aanvragen bij het Wmo-loket van uw gemeente (in Groningen, Haren en Hoogezand). De gemeente bepaalt de hoogte van uw eigen bijdrage.

Komt u niet in aanmerking voor huishoudelijke verzorging? Denk dan eens aan de schoonmaakservice van ZINN Service. U bepaalt zelf hoe vaak en waarvoor u gebruik wilt maken van deze dienst.*

  Direct naar Huishoudelijke hulp door ZINN Thuiszorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Groningen, Haren, Hoogezand
  Soorten hulp
  Bedden verschonen, Stoffen en stofzuigen, Wassen en strijken, Ramen wassen, Badkamer / toilet / keuken schoonmaken
  Vaste medewerker
  Nee

  ZINN

  Wij zijn ZINN, dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Meer dan tweeduizend medewerkers van ZINN zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. Met de onmisbare hulp van een grote groep enthousiaste vrijwilligers.
   
  Wie wij zijn
  Achter de naam ZINN (Zorgorganisatie in Noord Nederland) gaat een lange historie schuil in de zorg voor ouderen. Al in 1933 werd de eerste steen gelegd van verzorgingshuis Avondlicht in Haren, de voorloper van ZINN. De naam ZINN bestaat sinds 2010. Onder deze noemer bieden we een groot aantal diensten aan op het gebied van wonen en zorg voor ouderen, thuis of in één van onze woonzorglocaties.

  Zorgprofessionals en vrijwilligers
  ZINN telt meer dan tweeduizend medewerkers. Uitstekend opgeleide zorgprofessionals, zoals verzorgenden, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en specialisten ouderengeneeskunde. Daarnaast zijn er in onze woonzorglocaties dagelijks vele vrijwilligers te vinden. Samen met onze medewerkers doen ze hun uiterste best voor ruim tweeduizend bewoners en thuiswonende ouderen.
  Paradepaardje van ZINN is de woonassistent, een extra medewerker in de huiskamer die zorgt voor aandacht en sfeer.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.