Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Vriendschappelijk Huisbezoek

Behoefte aan vriendschap, aan iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Wil jij wel eens vriendschappelijk thuis met iemand praten? Met vrijwilligers van Vriendschappelijk Huisbezoek kun je alles delen.
Heb je behoefte aan iemand met wie je kunt praten en die jou thuis opzoekt? Ben je bijvoorbeeld door omstandigheden aan huis gebonden, of heb je steun nodig bij het verwerken van een ingrijpende gebeurtenis? Denk dan eens aan Vriendschappelijk Huisbezoek van Humanitas.

De vrijwilligers van Humanitas begrijpen dat de dagen soms lang kunnen duren voor wie door omstandigheden niet veel buiten komt. Zij kunnen goed luisteren en zijn er speciaal voor mensen die hun gedachten, ervaringen en verhalen met iemand willen delen. De bedoeling is om op een vriendschappelijke manier en op basis van gelijkwaardigheid iets voor elkaar te betekenen. Dat kan van alles zijn, een kopje koffie drinken, samen boodschappen doen, een wandeling maken of gewoon een gezellig praatje.

Hoe gaat het in zijn werk? 
Je meld je aan bij onze coördinator die contact opneemt om te bespreken wat wij voor je kunnen doen, bijvoorbeeld op welk tijdstip een vrijwilliger/ster je komt bezoeken en wat je graag met hem of haar zou willen doen. Misschien alleen maar wat praten, of samen naar de markt gaan, of bij mooi weer iets drinken op een terrasje.

Het Vriendschappelijk Huisbezoek kan duren van een paar maanden tot een paar jaar, afhankelijk van de behoefte.

  Direct naar Vriendschappelijk Huisbezoek

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Ankeveen, Blaricum, Breukelen, Bussum, Eemnes, Hilversum, Huizen, Kortenhoef, Laren, Loosdrecht, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst Den Berg, 's-Graveland, Weesp
  Soort begeleiding
  Gezelschap
  Frequentie begeleiding
  Wekelijks, Maandelijks, Incidenteel
  Activiteiten
  Vriendschappelijk huisbezoek, Samen op stap, Samen ontspannen
  Specialisatie
  Geen specialisatie

  Humanitas 't Gooi

  € 0,00
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.