Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Vriendschappelijk Huisbezoek

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Heb je behoefte aan iemand met wie je kunt praten en die jou thuis opzoekt? Ben je bijvoorbeeld door omstandigheden aan huis gebonden, of heb je steun nodig bij het verwerken van een ingrijpende gebeurtenis? Denk dan eens aan Vriendschappelijk Huisbezoek van Humanitas.

De vrijwilligers van Humanitas begrijpen dat de dagen soms lang kunnen duren voor wie door omstandigheden niet veel buiten komt. Zij kunnen goed luisteren en zijn er speciaal voor mensen die hun gedachten, ervaringen en verhalen met iemand willen delen. Het contact kan bijvoorbeeld bestaan uit luisteren en praten, gezelligheid, samen wandelen, samen een boodschapje doen, voorlezen, nieuws uitwisselen. Kortom u bepaalt dat samen met de vrijwilliger. Het Vriendschappelijk Huisbezoek kan duren van een paar maanden tot een paar jaar, afhankelijk van de behoefte.

Voor wie?
Onze activiteit Vriendschappelijk Huisbezoek is er in principe voor iedereen. Onze vrijwilligers leggen hun bezoeken af zo ongeveer eenmaal per twee á drie weken gedurende een periode van ruim een jaar.

Kosten
Voor Vriendschappelijk Huisbezoek worden voor de vrijwilligers geen kosten in rekening gebracht. Als u bij een uitstapje kosten maakt dan zijn de kosten voor eigen rekening.

Informatie en aanmelding
Indien u meer informatie wenst of zich wilt aanmelden dan kunt u contact opnemen met de coördinator Vriendschappelijk Huisbezoek.

  Direct naar Vriendschappelijk Huisbezoek

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Noordenveld, Norg, Peize, Roden
  Soort begeleiding
  Begeleiding, Gezelschap
  Frequentie begeleiding
  Maandelijks, Incidenteel
  Activiteiten
  Vriendschappelijk huisbezoek, Samen op stap, Samen boodschappen doen, Voorlezen, Samen ontspannen
  Specialisatie
  Geen specialisatie

  Humanitas Noordenveld

  € 0,00
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.