Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Uw persoonlijke buur voor begeleiding en gezelschap

Samen sta je sterker! Soms zijn er zaken die je niet (meer of nog niet) alleen kunt of waar je je mantelzorger niet mee wilt of kunt belasten. BurenService als professionele “buur” van mens-tot-mens.

  • Vervangen mantelzorger
  • Begeleiding en vervoer ziekenhuisbezoek
  • Gezelschap
  • Individuele Begeleiding in & om huis
BurenService is een thuishulporganisatie en levert als “buur” zorg en hulp! Dit doen we van mens tot mens met professionele kennis in onze gereedschapskist. Altijd persoonlijk, 100% betrokken en dichtbij. Wij zijn gespecialiseerd in de begeleiding van ouderen met dementie.
Onze (thuis)zorg leveren we zowel op particuliere basis als op basis van een zorgindicatie of PGB.

De afgenomen diensten worden maandelijks achteraf gefactureerd.
Voor bemiddeling bij een huishoudelijke hulp of een oppas aan huis hanteren wij een éénmalig bemiddelingstarief van € 50,-. Daarna rekent u zelf met de huishoudelijke hulp of oppas af voor de verleende hulp.

  • Altijd dichtbij
  • Professioneel
Direct naar Uw persoonlijke buur voor begeleiding en gezelschap

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Hattem, Zwolle
Soort begeleiding
Begeleiding, Gezelschap
Frequentie begeleiding
Dagelijks, Enkele dagen per week, Wekelijks, Maandelijks, Incidenteel
Activiteiten
Vriendschappelijk huisbezoek, Samen op stap, Samen boodschappen doen, Hulp met digitale media, Hulp in huis, Ondersteuning mantelzorgers, Voorlezen, Samen ontspannen
Specialisatie
Mensen met dementie (of andere geestelijke beperking)
Voorwaarden

Op basis van een abonnement voor € 12,50 per maand ( minimale looptijd 1 jaar).

BurenService

Bij ons draait alles om service.

Mijn naam is Monique Zuidwijk  en ik ben in 2013 gestart met BurenService. Ik ben een pur sang dienstverlener en zag om me heen dat er steeds meer een beroep wordt gedaan op de zelfredzaamheid van mensen terwijl niet iedereen dat (meer) kan. Hoe mooi is het dan dat ik daar een verschil in kan maken? Het andere mensen naar hun zin maken en het contact met mensen verrijkt mijn leven. In de loop der jaren ben ik steeds vaker in contact gekomen met mensen die leiden aan dementie. Juist bij deze doelgroep merk ik dat ik een verschil kan maken omdat ik de mens los zie van zijn of haar ziekte. Dit geeft veel voldoening voor beide partijen.

Angela Port is sinds april 2017 aangesloten bij BurenService.
Tijdens en na haar opleiding tot verpleegkundige deed zij ervaring op in het helpen van mensen met het (door)ontwikkelen van zingeving; dit is de drijfveer in haar werk. Met deze ervaring wordt Angela met name ingezet voor het begeleiden van individuen en gezinnen op diverse leefgebieden. Wat Angela als begeleider kenmerkt, is wie zij als mens is; laagdrempelig en verbindend in contact.

Hans Tjoelker is sinds april 2017 actief binnen BurenService. Hans heeft door zijn achtergrond van hotelschool en management functies dienstverlening in zijn DNA. Hij wordt blij van het ontzorgen en/of uitvoeren van klussen, ofwel service in de ruimste zin van het woord. Door de variatie van de werkzaamheden en het persoonlijk contact met de opdrachtgevers is het erg fijn om te mogen doen.

BurenService werkt daarnaast samen met diverse professionele ZZP’ers die service en dienstverlening zeer hoog in het vaandel hebben staan.

Kamer van Koophandel: 
67714226
van € 22,50 tot € 32,50
per uur
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.