|  | 

Steun bij verlies

Verlies kan grote invloed hebben op je dagelijks leven. Steun Bij Verlies luistert. Hulp vragen is niet eenvoudig, maar soms zijn de moeilijk begaanbare paden de moeite waard om in te gaan. Informeer naar individuele begeleiding of de lotgenotengroep.

Verlies kan grote invloed hebben op je dagelijks leven. Heel veel is veranderd, waardoor je de grip op je leven kunt zijn kwijt geraakt . De emoties en tranen horen bij het leven, maar je hoeft het niet alleen te doen.

De vrijwilliger van Humanitas luistert naar jouw verhaal, naar jouw verdriet en zonder een oordeel. Samen ga je op zoek naar jouw innerlijke kracht, zodat je verdriet een plek krijgt.

Hulp vragen is niet eenvoudig, maar soms zijn de moeilijk begaanbare paden de moeite waard om in te gaan. Informeer naar individuele begeleiding of de lotgenotengroep. Je kunt ook de folder downloaden en er nog even over nadenken.

Maar bedenk wel: Je hoeft het echt niet alleen te doen …

  Direct naar Steun bij verlies

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Assen, Loon, Rhee, Ter Aard, Ubbena, Zeijerveen, Zeijerveld
  Soort begeleiding
  Begeleiding
  Frequentie begeleiding
  Incidenteel
  Activiteiten
  Vriendschappelijk huisbezoek, Ondersteuning mantelzorgers
  Specialisatie
  Geen specialisatie

  Humanitas Assen

  De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen.
  Humanitas is een vereniging die als doel heeft mensen te helpen die het (even) niet alleen kunnen redden. Vanuit gelijkwaardigheid, wederkerigheid en respect van mens tot mens, ongeacht leeftijd, geslacht, geloofsovertuiging, kleur of achtergrond, komen wij op voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken.

  Onze hulp is gratis en altijd in de buurt; Onze afdeling Humanitas Assen is een van de ruim tachtig afdelingen door het hele land. En we zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Eén ding is voor ons het allerbelangrijkst. Dat onze deelnemers kunnen zeggen: 'Dankzij het contact met een Humanitas-vrijwilliger kan ik mijn leven weer zelf oppakken.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.