Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Steun bij Verlies en Rouw

Rouwverwerking kost veel energie, soms meer dan je hebt. Wat nu? Steun Bij Verlies en Rouw helpt. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je de hand en zoekt je thuis op. Deze betrokkenheid biedt veiligheid voor een waardevol, vertrouwelijk gesprek.

Heb je een dierbare verloren, dan staat de wereld stil. Wat vaak overblijft, is het gevoel dat niets er meer toe doet. Daarom is rouwen zo belangrijk. Iedereen op z’n eigen manier en in z´n eigen tempo. Soms kost dat meer energie dan je hebt, en hoe vind je dan de weg vooruit? Een vrijwilliger van Steun bij verlies en rouw reikt je graag de hand en bezoekt jou thuis.

Vaak is de vrijwilliger een lotgenoot; iemand die weet wat jij meemaakt en zich goed in jou kan verplaatsen. Het is deze persoonlijke betrokkenheid die het contact en de aandacht zo waardevol maakt. Herkenning, erkenning en steun bieden immers troost. De vrijwilliger bezoekt je gedurende een half jaar tot een jaar en is opgeleid om je zo goed mogelijk bij te staan. Uiteraard gaat de vrijwilliger vertrouwelijk om met alles wat je vertelt.

  Direct naar Steun bij Verlies en Rouw

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bathmen, Colmschate, Deventer, Diepenveen, Holten, Lettele, Okkenbroek, Rijssen, Schalkhaar
  Soort begeleiding
  Begeleiding
  Frequentie begeleiding
  Incidenteel
  Activiteiten
  Vriendschappelijk huisbezoek, Ondersteuning mantelzorgers
  Specialisatie
  Geen specialisatie

  Humanitas Deventer

  € 0,00
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.