|  | 

Samen digitaal vaardig in Friesland

Deze doelstelling proberen we te behalen door op een eenvoudige en leuke manier les te geven op het gebied van de tablet en de smartphone.

Samen met maar liefst vier zorgorganisaties en de Rabobank in Friesland verzorgen we met grote regelmaat cursussen en workshops.We geven de lessen op een dusdanige manier dat het voor iedereen toegankelijk is. Simpel en leuk, dat zijn voor ons dé ingrediënten om u snel vertrouwd te laten voelen met de tablet of smartphone.

De cursussen worden gegeven op diverse locaties in Friesland. Is er voor u geen mogelijkheid om aan één van deze cursussen of workshops deel te nemen? Dan komen we graag bij u thuis.

  Direct naar Samen digitaal vaardig in Friesland

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Friesland
  Soort begeleiding
  Begeleiding
  Frequentie begeleiding
  Incidenteel
  Activiteiten
  Hulp met digitale media
  Specialisatie
  Geen specialisatie

  Seniortab.nl

  Het bedrijf waarvan de leiding in handen is van Bert ten Hoeve en Eelke Huitema, heeft als doelstelling de digitale vaardigheid van ouderen te verhogen. Continu zijn wij op zoek naar digitale vernieuwingen en technologische hoogstandjes om dit doel te bereiken.

  Seniortab.nl staat bekend om haar veelzijdige programma van verzorgde workshops, presentatie's en cursussen en heeft in de provincie Friesland een zeer positieve reputatie opgebouwd.

   

  Kamer van Koophandel: 
  6416048
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.