Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Palliatieve begeleiding

Voor gezinnen met een terminaal ziek gezinslid. Een terminaal zieke in het gezin levert naast veel verdriet voor het aanstaande afscheid, ook veel zorgen op. GratefulCoaching gaat in overleg met het gezin: wat zijn de wensen? Hoe moet de begeleiding afgestemd worden? Wat heeft ieder gezinslid nodig om door te kunnen gaan? GratefulCoaching zet de juiste mensen op de juiste plek en ondersteunt ze daar waar nodig op ieder gewenst moment.

  Direct naar Palliatieve begeleiding

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Groenlo
  Soort begeleiding
  Begeleiding
  Frequentie begeleiding
  Wekelijks, Maandelijks
  Activiteiten
  Ondersteuning mantelzorgers
  Specialisatie
  Mensen in palliatieve fase

  GratefulCoaching

  GratefulCoaching stimuleert haar cliënten om op zoek te gaan naar zijn of haar eigen kracht. De begeleiding die wij de cliënt bieden heeft als doel de cliënt zicht te geven in zijn of haar mogelijkheden. Deze begeleiding is gebaseerd op:

  • Vertrouwen
  • Persoonlijkheid
  • Professionaliteit
  • Deskundigheid
  • Flexibiliteit
  Visie:
  GratefulCoaching begeleidt mensen van jong tot oud die, vanwege verschillende oorzaken, uit balans zijn geraakt. Samen met de cliënt zoeken wij, op creatieve wijze, naar de eigen kracht van de cliënt om die balans weer terug te vinden en te behouden. Door het hervinden van het evenwicht wordt de kans op terugval beperkt. Wij houden rekening met het feit dat ieder mens uniek is.

  Medewerkers:
  De medewerkers van GratefulCoaching zijn betrouwbaar, professioneel, deskundig, flexibel en spreken de taal van de cliënt. Ze maken gebruik van de ervaring die ze hebben opgedaan in verschillende werkvelden binnen Zorg en Welzijn. Daarnaast kunnen ze goed samenwerken met andere professionals. De kracht en de uniciteit van de cliënt staat bij hen centraal.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.