|  | 

Ondersteuning & Zorg aan huis - Breda

Wij helpen cliënten door de juiste ondersteuning thuis en ontlasten hun mantelzorgers. Saar aan Huis Breda is gespecialiseerd in de zorg voor ouderen.

Hulpbehoevende ouderen krijgen ondersteuning van één en dezelfde 'Saar' op het afgesproken tijdstip. Saar aan huis biedt betrouwbare en professionele hulp daar waar thuiszorg en/of verpleging nog niet geïndiceerd is of waar de thuiszorg en/of verpleging ontoereikend is.

Met een drukke baan en een eigen gezinsleven is het voor kinderen van (dementerende) ouderen niet altijd eenvoudig om als mantelzorger bij te springen. Saar aan Huis biedt met extra hulp een mooie oplossing.

Saar aan Huis biedt additionele ouderenzorg. De organisatie is complementair aan de medische zorg en werkt nauw samen met zorginstanties. Saar aan Huis maakt het voor ouderen mogelijk om met betaalbare en gekwalificeerde ondersteuning zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. 'Saars' (de dienstverleners) zijn goed opgeleide vrouwen boven de 40 jaar die maatschappelijk actief willen zijn. De diensten van uw Saar bepaalt u zelf en zijn altijd op maat gesneden naar uw wensen waardoor de zelfredzaamheid en het welzijn bevorderd wordt. Saar aan Huis is een landelijk organisatie met een regionaal karakter.

  Direct naar Ondersteuning & Zorg aan huis - Breda

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Breda
  Soort begeleiding
  Begeleiding, Gezelschap
  Frequentie begeleiding
  Dagelijks, Enkele dagen per week, Wekelijks, Maandelijks
  Activiteiten
  Vriendschappelijk huisbezoek, Samen op stap, Samen boodschappen doen, Hulp met digitale media, Ondersteuning mantelzorgers, Voorlezen, Samen ontspannen
  Specialisatie
  Mensen met lichamelijke beperking, Mensen met dementie (of andere geestelijke beperking), Mensen in palliatieve fase
  Voorwaarden

  Wanneer u zich bij ons aanmeldt, betaalt u niets. Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs voor een eerste kennismaking. U gaat pas betalen op het moment dat wij een van onze Saars aan u hebben gekoppeld op basis van de door u opgegeven criteria. Vinden wij niemand voor u, dan bent u ons dus ook geen kosten verschuldigd. De kosten voor een “Saar aan Huis” zijn gebaseerd op het aantal gewerkte uren tegen het afgesproken uurtarief. Om u inzicht te geven in belangrijke informatie krijgt u van ons toegang tot een eigen online werkomgeving. Het geeft toegang tot reserverings-aanvragen, urenregistraties, facturen, nieuwsbrieven en documenten. Alle communicatie digitaal beschikbaar op elk moment van de dag.

  Saar aan Huis Breda

  Saar aan Huis is een kleinschalige, klantgerichte, particuliere organisatie die de vraag naar ondersteuning van ouderen samenbrengt met het aanbod van helpenden. Wij selecteren onze “Saars” uiterst zorgvuldig. Wij werken alleen met gemotiveerde mensen die met liefde en respect ouderen willen helpen met hun dagelijkse activiteiten. Dit tegen een gepaste vergoeding. Onze mensen zijn voornamelijk woonachtig in de regio, werken op parttime basis en willen graag nog van toegevoegde waarde zijn voor hun omgeving en de maatschappij.

  Statutaire naam: 
  Alexandra Levens t.h.o.d.n. Saar aan Huis
  Kamer van Koophandel: 
  66916429 - 000035502630
  van € 23,00 tot € 27,60
  per uur
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.