|  | 

Mindler (Online Therapie)

Mindler (Online Therapie)Mindler is een digitale zorgverlener die videogesprekken met psychologen aanbiedt. Wil jij een psycholoog spreken? Download nu onze app en maak vandaag nog je afspraak.

  • Online therapie
  • Korte wachttijden
  • Erkende psychologen
Direct naar Mindler (Online Therapie)

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Soort begeleiding
Begeleiding
Frequentie begeleiding
Dagelijks, Enkele dagen per week, Wekelijks, Maandelijks, Incidenteel
Specialisatie
Mensen met lichamelijke beperking, Mensen met dementie (of andere geestelijke beperking), Mensen in palliatieve fase, Geen specialisatie

Mindler

Deskundige zorg online
Gelijke en eerlijke zorg creëren, dat is waar Mindler voor staat. Wij vinden dat iedereen goede psychische hulp verdient. Ongeacht inkomen of woonafstand. Wij brengen digitale techniek en professionele zorg samen. Dit maakt effectieve behandelingen voor iedereen mogelijk.

Hoge wachtlijsten in de GGZ
Psychische klachten zijn oorzaak nummer één van alle ziekmeldingen in onze samenleving. Steeds meer mensen lopen met mentale klachten rond, die ze zelf niet meer kunnen oplossen. Dit is meteen de reden van de torenhoge wachttijden bij GGZ-behandelaren. Langer dan acht weken wachten is tegenwoordig heel normaal.
Als je vastloopt in het leven wil je niet wachten. Je wilt graag zo snel mogelijk weer jezelf worden. Jouw problemen zijn onze zorg.

Online hulp: Onze doorbraak
Mindler biedt een snelle en effectieve route naar deskundige hulp. Wij vinden dat niemand hoeft te wachten op goede psychische zorg. Via videogesprekken met een klinisch psycholoog, psychotherapeut of GZ-psycholoog word je van je klachten afgeholpen. Ons bedrijf, dat zijn oorsprong kent in Zweden, heeft in het afgelopen jaar maar liefst met 30.000 consulten mensen succesvol voortgeholpen. Als grootste online GGZ-aanbieder in Zweden staan we nu ook klaar voor de mensen in Nederland. Mindler behandelt ieder individu met respect en onder gelijke voorwaarden.

Kamer van Koophandel: 
75643650
Rechtsvorm: 
BV
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.