|  | 

Mantelzorgondersteuning

Heel veel volwassenen maken zich weleens zorgen over hun ouders. Omdat ze weten hoe vader en/of moeder uitkijkt naar een gezellig moment. Een heerlijke wandeling of voorlezen uit de krant, maar als je daar de tijd niet voor hebt? Mantelzorgondersteuning biedt een helpende hand.

Mantelzorgondersteuning is een verzamelnaam voor diensten aan huis waarvoor Vivium samenwerkt met vrijwiligersorganisaties en Mantelaar. Mantelaar werkt met geneeskundestudenten die voor allerlei zaken ingeschakeld kunnen worden, zoals samen met u of uw vader en/of moeder een maaltijd inkopen, bereiden en samen opeten, maar ook huishoudelijk werk, uitstapjes maken en nog veel meer.

Ook voor u!
Mantelzorgondersteuning is geschikt voor iedereen. Kinderen kunnen diensten inhuren voor hun ouders, maar natuurlijk kunnen ook ouderen zelf ook een dienstverlener aanvragen, voor zichzelf of hun partner.

Voordelen voor leden

  • U kunt rekenen op gemotiveerde, hulpvaardige vrijwilligers en studenten.
  • Leden kunnen kosteloos kennismaken met diverse geneeskundestudenten.
  • Vivium Services bemiddelt gratis voor u.
Wat kost het?
U betaalt aan vrijwilligers een onkostenvergoeding. Bij Mantelaar betaalt u €17,50 per uur voor de hulp en ondersteuning van een student. Mogelijk kan dit worden betaalt uit een PGB, informeer hiervoor bij Mantelaar.

  • Extra aandacht
  • Momenten delen
  • Voordelen voor leden
Direct naar Mantelzorgondersteuning

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Amsterdam-Zuid, Bussum, Gooise Meren, Huizen, Laren, Naarden, Weesp
Soort begeleiding
Begeleiding, Gezelschap
Frequentie begeleiding
Enkele dagen per week, Wekelijks, Maandelijks
Activiteiten
Ondersteuning mantelzorgers
Specialisatie
Geen specialisatie

Vivium Zorggroep

Vivium Zorggroep is de zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. We helpen u uw eigen leven te blijven leiden, in elke levensfase. Zo gezond, vitaal en zelfstandig mogelijk. Ook ondersteunen we partners en familie indien gewenst.

€ 17,50
per uur
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.