|  | 

Individuele begeleiding

U woont zelfstandig maar u heeft moeite om de zaken die u op een dag moet doen, te plannen en organiseren. U wilt meer grip krijgen op uw eigen leven.

Het valt niet altijd mee om de zaken die u op een dag te doen heeft, thuis te plannen en organiseren. Het kan zijn dat dat om lichamelijke of psychische redenen even niet meer lukt. Dan kunt u thuis begeleiding krijgen om de regie weer te krijgen over uw eigen leven. U kunt dan professioneel begeleid worden om weer grip te krijgen op de zaken die u voor belangrijk zijn. Bijvoorbeeld door het samen doornemen van uw rekeningen, het zoeken van contact met mensen in uw omgeving of met het plannen van uw dagindeling.

  Direct naar Individuele begeleiding

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Houten, Nieuwegein, Vianen
  Soort begeleiding
  Begeleiding
  Activiteiten
  Hulp in huis

  ZorgSpectrum

  Wij willen samen invulling geven aan de verbinding met onze klanten, mantelzorgers, collega’s, vrijwilligers, samenwerkingspartners en samenleving. Met elkaar ondersteunen wij mensen om het heft in eigen hand te nemen voor een betekenisvol leven. Samen sta je sterk. Samen kun je meer bereiken, meer delen en nog sterker verder. Dit samenspel maken we waar vanuit een organisatiecultuur waarin onze drie kernwaarden Samen, Betrokken en Professioneel op elk niveau tot bloei komen.

  Statutaire naam: 
  Stichting Zorgspectrum
  Kamer van Koophandel: 
  41186628 - 000021953503
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.