|  | 

Helpdesk Welkom Online (coronahulp)

Helpdesk Welkom Online (coronahulp)Vanwege het coronavirus start het Ouderenfonds samen met VodafoneZiggo deze gratis Helpdesk Welkom Online. Bel ons met uw online en digitale vragen, wij helpen u graag verder!

Juist nu is online contact nog belangrijker. De Helpdesk Welkom Online beantwoordt vragen zoals:

  • hoe kan ik videobellen?
  • hoe houd ik contact via social media?
  • hoe kan ik online spelletjes spelen met anderen?

En wij helpen u ook met vragen als: waar vind ik de laatste informatie over het coronavirus?

Volgens de laatste richtlijnen omtrent het coronavirus is het advies om bezoek aan kwetsbare personen te beperken. Het Ouderenfonds en VodafoneZiggo zien dat het ‘online zijn’ nu nog belangrijker wordt om die sociale contacten te kunnen behouden. Om juist ouderen hierbij te ondersteunen is de Helpdesk Welkom Online opgezet, waar ouderen tot en met 6 april 2020 op werkdagen telefonisch terecht kunnen met online en digitale vragen.

U kunt de Helpdesk Welkom Online telefonisch bereiken op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur

  • coronahulp
Direct naar Helpdesk Welkom Online (coronahulp)

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Soort begeleiding
Begeleiding
Frequentie begeleiding
Incidenteel
Activiteiten
Hulp met digitale media

Stichting Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds is een landelijk goed doel. Samen met bedrijven en instanties, overheden, donateurs, ambassadeurs, vrijwilligers en medewerkers zetten we ons in voor hetzelfde doel: een samenleving waarin iedere oudere zijn of haar leven leidt zoals hij of zij dat wenst.

Het Ouderenfonds is ervan overtuigd dat iedere oudere meetelt. Daarom beloven we iedereen die met ons meedoet dat ouderen blijven genieten. We verbinden mensen en organisaties om samen eenzaamheid en kwetsbaarheid onder ouderen aan te pakken.

Onze aanpak
Het Nationaal Ouderenfonds zet hierbij haar deskundigheid, ervaring, financiële kracht en netwerk in. We signaleren problemen, wensen en behoeften van ouderen. We analyseren de samenhang in deze wensen en behoeften en ontwikkelen hiervoor passende projecten en diensten, indien nodig op maat. De vraag van de oudere staat centraal in al ons werk. We luisteren naar wat ouderen willen, proberen dit te realiseren en betrekken ouderen op deze manier weer bij de maatschappij

Kamer van Koophandel: 
41150459
Rechtsvorm: 
Stichting
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.