Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Emeritus-Allerzorg: Persoonlijke begeleiding

Emeritus-Allerzorg: Persoonlijke begeleidingZorg met een ‘klik’. Persoonlijke begeleiding, aandacht en ondersteuning bij de dagelijkse dingen die ouderen vaak zelf niet meer zelf kunnen.

Wij zien de oudere als een individu met een eigen wil, verlangens en behoeften. Dát is het uitgangspunt van onze zorg.

Bij Allerzorg geven we zorg zoals wij die zelf ook aan onze familie en onze naasten zouden geven. Want we willen dat u zichzelf kunt zijn terwijl u de allerbeste zorg ontvangt. Zo blijft u zelfstandig waar mogelijk en volledig verzorgd waar nodig.

Allerzorg biedt specialistische zorg thuis
Onze medewerkers werken in kleine teams en kijken en luisteren echt naar u. U krijgt zorg vol aandacht en respect en ruimte om uzelf te kunnen zijn. Gewoon zoals het hoort.

Emeritus-Allerzorg biedt persoonlijke begeleiding aan ouderen
De wensen van cliënten - en die van hun partner of kinderen - staan centraal. We hebben aandacht voor de cliënt, hun partner en hun omgeving, waardoor we hun wensen, dromen en misschien wel angsten begrijpen. We zien de oudere als een individu met een eigen wil, verlangens en behoeften. Dát is het uitgangspunt van onze zorg.

Begeleiding thuis
Onze medewerkers bieden begeleiding thuis via de STAR methode. Zij signaleren, bieden toezicht, activeren en houden de regie zo lang mogelijk bij de cliënt. Zo krijgen ze weer plezier in het leven en komen ze weer in verbinding met hun leefomgeving.

Begeleiding bij dementie
Emeritus-Allerzorg heeft jarenlange ervaring met de begeleiding van ouderen met verschillende vormen van dementie. Met de juiste zorg en begeleiding kunnen mensen met dementie veilig en geborgen thuis blijven wonen. Door het bieden van een heldere structuur zorgen we voor rust en regelmaat.

Betaling via WMO of zorgverzekering

  • Kleine teams
  • Zorg vol aandacht
  • Zoals het hoort
Direct naar Emeritus-Allerzorg: Persoonlijke begeleiding
begeleiding & gezelschap Emeritus-Allerzorg: Persoonlijke begeleidingbegeleiding & gezelschap Emeritus-Allerzorg: Persoonlijke begeleidingbegeleiding & gezelschap Emeritus-Allerzorg: Persoonlijke begeleidingbegeleiding & gezelschap Emeritus-Allerzorg: Persoonlijke begeleiding

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Lansingerland, Nederland
Soort begeleiding
Begeleiding
Specialisatie
Mensen met lichamelijke beperking, Mensen met dementie (of andere geestelijke beperking)

Emeritus-Allerzorg

Allerzorg staat voor het leveren van kwalitatief goede zorg waarbij het belang van de cliënten altijd voorop staat. We zijn elke dag bezig onze zorg kwalitatief hoog te houden en als het even kan nog beter te maken. Op basis van informatie van onze cliënten en in samenwerking met o.a. zorgverzekeraars hebben wij normen opgesteld waaraan onze dienstverlening moet voldoen. Jaarlijks wordt onze zorg aan deze normen getoetst en als het nodig is passen we onze processen en werkwijze aan. Zo zorgen we ervoor dat onze zorg- en dienstverlening steeds wordt verbeterd. Allerzorg voldoet aan de ISO-Healthcare certificering. Deze certificering laat open hoe er invulling wordt gegeven aan de gestelde eisen.

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.