Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Dagverzorging

Wie in het dagelijkse leven meer ondersteuning nodig heeft, kan gebruik maken van onze Dagverzorging.
Op maandag, woensdag en vrijdag begeleiden wij mensen met gevorderde dementie. Op dinsdag, donderdag en zondag zijn mensen met beginnende vergeetachtigheid en/of mensen die sociaal geïsoleerd raken welkom.

In ons programma is veel aandacht voor beweging, creatieve activiteiten en hersengymnastiek. Vanzelfsprekend is er ruimte voor individuele gesprekken.
Wij drinken samen koffie en thee en gebruiken een warme maaltijd. Ook is er alle ruimte voor ontspanning. Onze bezoekers worden opgehaald en thuisgebracht.

  Direct naar Dagverzorging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amstelveen
  Soort begeleiding
  Begeleiding, Gezelschap
  Frequentie begeleiding
  Enkele dagen per week
  Activiteiten
  Samen op stap, Samen ontspannen
  Specialisatie
  Mensen met dementie (of andere geestelijke beperking)
  Voorwaarden

  Voor onze Dagverzorging is een indicatiebesluit nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg.

  Stichting Brentano Amstelveen

  Met 550 medewerkers en ruim 300 vrijwilligers bieden wij dagelijks verzorging, verpleging, diensten en services aan zo’n 700 cliënten. Dit doen we bij mensen thuis en bij cliënten die ‘beschut’ wonen in een van onze woonzorgcentra. Wij hechten aan de menselijke maat en werken daarom met voldoende mensen in kleine teams.

  We zijn gericht op de wensen van onze cliënten, op aandacht, tijd en praktische mogelijkheden. Brentano is ruim 40 jaar actief in Amstelveen,  maar onze ervaring in de zorg aan senioren gaat terug tot 1825. In dat jaar opende het eerste Oudemannenhuis van Stichting Brentano’s Steun des Ouderdoms de deuren aan de Amsterdamse Herengracht.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.