Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Computerhulp Nijmegen

Heeft u vragen over uw computer? Een vrijwilliger kan u helpen met vragen over de computer, laptop of tablet.

Kosten
U betaalt het eerste uur altijd € 6,00. Ieder daarop volgend half uur betaalt u € 3,00. Deze kosten betaalt u per eenmalige machtiging. Wanneer er spullen aangeschaft moeten worden, verrekent u deze kosten met de vrijwilliger.

  Direct naar Computerhulp Nijmegen

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nijmegen
  Soort begeleiding
  Begeleiding
  Uurtarief indicatie
  € 6,00
  Frequentie begeleiding
  Incidenteel
  Activiteiten
  Hulp met digitale media

  Sterker sociaal werk 

  Wij zijn Sterker sociaal werk. Wij zijn er voor jou als je het zelf even niet redt. Of je nu jong bent of oud. Onze sociale professionals en betrokken vrijwilligers helpen je vooruit en denken met je mee. Zodat je je weer sterker voelt en beter kunt functioneren. Dat doen we bijvoorbeeld in de vorm van (school)maatschappelijk werk, (ouderen)advies, praktische (vrijwilligers)diensten, mantelzorgondersteuning, dagbesteding, bemiddeling, training en coaching, gespreksgroepen en maatjesprojecten.

  Sterker sociaal werk is in 2017 ontstaan uit een fusie tussen NIM Maatschappelijk Werk en Swon het seniorennetwerk. Samen zijn wij sterker in het bieden van hulp en ondersteuning aan mensen van nul tot honderd-plus. We zijn er voor mensen in de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Nijmegen, West Maas en Waal en voor Buurtbemiddeling ook in Lingewaard en Overbetuwe. Ons aanbod verschilt per gemeente.

  Daarnaast is Sterker verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij de Sociale Wijkteams in Nijmegen en vanaf 2018 voor de VraagWijzer in West Maas en Waal. Ook Mantelzorg Nijmegen valt onder de paraplu van Sterker sociaal werk. Omdat je soms een ander nodig hebt om sterker te zijn.

  Bij Sterker zijn ongeveer 300 medewerkers in dienst en werken ruim 600 betrokken en gemotiveerde vrijwilligers.

  € 6,00
  per uur
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.